MWC 2023: Minimum két csúcsmobilt hoz a Honor

Hajlítható és tradicionális készülékek premierje is lesz február 27-én.

Hirdetés

Sajtóközleményben jelezte a Honor, hogy 2023. február 27-én, 13:30-tól termékbemutatót tart Barcelonában a 2023-as MWC-n. A bemutató online élő közvetítésen keresztül is követhető lesz a márka weboldalán, de érdemes lesz majd minket is követni, hisz a tervek szerint a helyszínről jelentkezünk majd.

Plakát a gyártó által kiküldött közleményből.
Plakát a gyártó által kiküldött közleményből. (forrás: Honor) [+]

A márka több készüléket is leleplez majd Barcelonában, az egyik ezek közül a Honor Magic Vs lesz, egy könyvszerűen nyitható készülék. Ez Kínában már piacra került, így az alap ismert, vélhetően hardveresen sok eltérés nem lesz, így ezzel kapcsolatban az az érdekesebb, hogy a Google-szolgáltatásokat futtató Magic UI miként alkalmazkodik majd az egyedi formához. Ezt még nem láthattuk, ez lesz a Honor első foldable készüléke, mely elhagyja a távol-keletet. Árazásról egyelőre nem tudunk, itt az érdekes kérdés, hogy a kategóriában kvázi egyeduralkodó Samsung Galaxy Foldhoz képest alacsonyabban vagy magasabban lesz-e az árcímke.

A Honor Magic Vs is támogatja az érintőtollat.
A Honor Magic Vs is támogatja az érintőtollat. [+]

Ha pedig Galaxy, a korábban kiszivárgott, feketelyukat ábrázoló meghívó és a hozzá írt szöveg is pontosnak bizonyult, a Honor a kedvcsináló videóban tényleg ezt használja. Ami lényegesebb, hogy a márka megerősítette, a Magic5 széria is debütál az MWC-n, ez minimum két készüléket jelent: Magic5 és Magic5 Pro. Van potenciál abban is, hogy egy Ultimate modellt is bemutasson a Honor, az viszont kérdéses, hogy ezek közül hány darab kerül majd forgalomba Európában, tavaly csak a Magic4 Pro volt elérhető errefelé. A Magic5-ös mobilok küllemére és hardverére vonatkozóan egyelőre csak pár információ van, a Snapdragon 8 Gen 2 és a triplakamerás rendszer borítékolható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés