Renderen és hivatalos viziten a Honor Magic5

Február végén debütálhat a család, a csúcskiadás 50 + 50 + 50 + 50 / 64 megapixeles fotós szettet kaphat.

Hirdetés

A függetlenné vált Honor tavaly robbantott nagyot Magic4 sorozatú készülékeivel, melyek közül különösképpen az Ultimate lett emlékezetes 1/1,12"-es és 50 megapixeles főkamerát, 64 megapixeles ultraszéleset, 64 megapixeles és 3,5x-ös nagyításra képes periszkópos zoomegységet, 50 megapixeles színspektrum szenzort, lézeres dTOF rendszert, dupla LED villanót és 3D ToF rendszerrel megtámogatott, 12 megapixeles szelfikamerát kínálva.

A Magic4 Ultimate és féltucat hátlapi kameraeleme
A Magic4 Ultimate és féltucat hátlapi kameraeleme [+]

Más kérdés, hogy ez a modell nem jutott el hozzánk, de azért a Magic4 Pro sem szerénykedett 50 megapixeles normál, 50 megapixeles ultraszéles, 64 megapixeles és 3,5x-ös zoom, 12 megapixeles szelfi plusz elöl-hátul egy-egy 3D ToF rendszerével. Ott volt még a Magic4 és a Magic4 Lite, és a széria összes tagjának készül a folytatása.

A Magic5 állítólagos kamera fedlapjai
A Magic5 állítólagos kamera fedlapjai (forrás: SparrowsNews) [+]

Fent a Magic5 alapmodell állítólagos kameratárcsája pillantható meg, három optikának helyet hagyva a hátlapon, és éppen ennyit viselt az elődje 50 megapixels normál, 50 megapixeles ultraszéles és 8 megapixeles, 5x-ös periszkópos kiosztásban. A generációváltás hasonló paramétereket hozhat, és ha már eltelt egy év, a Snapdragon 8 Gen 1-et a 8 Gen 2 válthatja, az alábbi formában, nem hivatalos renderképen elképzelve:

A Honor Magic5 nem hivatalos renderen
A Honor Magic5 nem hivatalos renderen (forrás: Teme) [+]

Az új családból a Magic5 Lite kezdte a hivatalos vizitek sorát Kínában, amit a sima Magic5 jövet, a Digital Chat Station Weibo-csatorna pedig az Ultimate kiadáshoz dobta be a 50 + 50 + 50 + 50 ± / 64 jelzőt. Nem egészen világos, hogy ez négy 50 megapixeles szenzort és egy esetleges 64 megapixeles, ötödik extrát jelent-e, vagy inkább az a megválaszolatlan kérdés, hogy a négyből az egyik 50 vagy 64 megapixeles lesz-e, mindenesetre az utóbbi tűnik esélyesebbnek, és így sem lesz nagyon oka a Honor kameratelefonjának a panaszra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés