Február 27-re rebesgetik a Honor Magic5 premierjét

Renderkép, kamerasziget és némi specifikáció látott napvilágot a közelgő csúcstelefonról.

Hirdetés

Piaget kódnév alatt készül a Honor Magic5 és vélhetően vele együtt a Magic5 Pro is, mint a márka csúcskategóriás okostelefonja, írja a Digital Chat Station. A kínai ipari és információtechnológiai minisztérium engedélyeztetett készülékei között is feltűnt a mobil, a kínai pletykák alapján pedig renderkép is készült arról, milyen formát ölthet az új telefon hátlapja, ezeket mi is közöltük.

Sematikus rajz a Honor Magic5 hátlapjáról, mely megerősíti a látott renderképeket.
Sematikus rajz a Honor Magic5 hátlapjáról, mely megerősíti a látott renderképeket. [+]

A renderképeket megerősítik fotók is, melyek az állítólagos új kameragyűrűről készültek. A 100X zoom felirat szinte biztosan nem optikai, hanem digitális (hibrid) nagyítást jelent, a pletykák szerint tízszeres optikai zoomra lesz képes a Magic5 periszkópos kamerája. Viszont a csúcskategória nem esik bele a középkategóriás készülékek megapixel-hajszolásába, 50 MP-es felbontású szenzorokkal dolgozik majd mindhárom látószög állítólag, ami a Pro verziót érinti, az alap Magic5-be lehet, hogy alacsonyabb felbontású egység kerül.

A kínai MIIT által kiadott engedélyek a Honor Magic5-re.
A kínai MIIT által kiadott engedélyek a Honor Magic5-re. (forrás: Notebook Check) [+]

A telefon agyát adó rendszerchip esetén sok meglepetés nincs a kiszivárgott információk közt, a Magic5 termékcsalád a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 számítási tudását hasznosíthatja, míg a Lite változat egy emelt órajelen működő Snapdragon 695-tel kell beérje. A termékek bemutatásáról egyelőre nincs információ, a kínai pletykák szerint február 27-re tervezheti a Honor a bemutatót, ami egybeesik az MWC-vel, így reális eshetőségnek tűnik egy, a kínaival egyidejű globális premier.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés