Trollkodik a Honor az MWC-s előzetesben

Az igazi varázslat a galaxison túl van?

Egyelőre nincs a márka részéről hivatalosan megerősítve, hogy mit fognak csinálni az MWC-n, egyáltalán ott lesznek-e, de össze lehet rakni a képet. Egyrészt az MWC weboldalán a barcelonai kiállítók között szerepel a Honor, azt is látni már, melyik standot foglalják majd el a kongresszuson. A Kínából érkező pletykák alapján azt is sejteni, hogy február 27-én lesz a Magic5 csúcskészülékek startja, ez pedig pont az MWC időpontja.

Állítólag ezzel a kedvcsinálóval jelenti majd be a Honor a termékpremiert.
Állítólag ezzel a kedvcsinálóval jelenti majd be a Honor a termékpremiert. (forrás: Gizmochina) [+]

Kiszivárgott egy kép is a Honor MWC-s kedvcsinálójából a közösségi médián keresztül, melyen az Eseményhorizont Távcső (EHT) által készített világelső fotó látható egy fekete lyukról, előtte azzal a szöveggel, hogy “Menj tovább a Galaxison, hogy megéld az igazi Csodát!”. A szöveg egyértelműen a Samsung Galaxy okostelefonokra és a Honor Magic mobilokra utal, ezek közül a Magic5 és Magic5 Pro érkezhet majd az MWC-n, de egy Ultimate változatról is pletykálnak.

Renderkép arról, hogy nézhet ki a Honor Magic5 (Pro) hátlapja.
Renderkép arról, hogy nézhet ki a Honor Magic5 (Pro) hátlapja. [+]

Az eddigi információk alapján ezek közül legalább az egyik 6,8 hüvelykes LTPO OLED kijelzőt kap 120 HZ-es frissítéssel, 2160 Hz-es PWM-mel, 480 Hz-es érintési mintavételezéssel, HDR10+ támogatással, és 1100 nites fényességgel. A mobilban debütálhat a nemzetközi piacon a Magic UI 7.0-s felület is, már Android 13-as alapokon. A Snapdragon 8 Gen 2 lapka nem meglepetés, ahogy az LPDDR5X RAM és az UFS 4.0-s tárhely sem. Az akkumulátor maradhat 4800 - 5000 mAh-s, hozzá pedig 66 wattos vezetékes és 50 wattos vezeték nélküli töltés jár majd. Várhatóan marad a 3D-s arcfelismerés is a telefonban, ehhez pedig a hosszúkás bevágás a kijelző tetején.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés