Meghajlította Zack Nelson a Magic Vs hajlítómechanizmusát

A műsorszám a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat, valamint érdekes zsanért tartalmaz.

Különleges termék bukkant fel Zack Nelson postaládájában, és most egy virtuális e-ládáról van szó, hanem egy igaziról: a Kínában novemberben bemutatott, Európába február 27-én érkező Magic Vs-t küldte a Honor bontóba, megkockáztatva, hogy épen és egészségesen soha nem kapja vissza. A Magic Vs 6,45"-es és 120 Hz-es OLED panelt kínál kívül 1080 x 2560 pixelen, valamint 7,9"-e és 90 Hz-eset belül 1984 x 2272 pixelen, és nyilván az utóbbi érdekelte a YouTube legismertebb mobilkárosítóját.

A Magic Vs érdekessége ugyanis a zsanér, amit eddig a hajlítható műfaj komplex és idővel elfáradó fogaskerekekkel, mozgó alkatrészekkel és egyéb elemekkel oldott meg. A Honornak azonban sikerült a komponensszámot 96-ról 4-re csökkentenie saját metrika szerint. Ahhoz viszont, hogy Nelson a Vs lelkéhez hozzájusson, be kellett áldoznia bontás közben a kényes hajlítható panelt, utána viszont valóban érdekes hajlítómechanizmusra bukkant.

A Honor Magic Vs február végén érkezik Európába
A Honor Magic Vs február végén érkezik Európába (forrás: Honor) [+]

A Honor ugyanis a fogaskerekeket apró rugókra cserélte, és a szívós plasztik kereten belül a fém komponenseket egy darabból öntötte ki. Ez az önvény spórolt meg a márkának 92 mozgó és merevítő alkatrészt, valamint jelentős tömeget és gyártásidőt, mivel pedig a Honor elhintette, hogy a Magic5 mellett hajlítható különlegessége is kint lesz a Mobile World Congress kiállításon, mi is kipróbáljuk majd a Magic Vs zsanérját mozgás közben – de ígérjük: nem úgy, ahogy Mr. Nelson.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés