Feltűnt a Honor Magic5 Lite

A Google Play Console adatai szerint alig lesz eltérés a tavalyi modellhez képest.

Külsőben újíthat valamennyit a Honor Magic5 Lite, ha valódi a Google Play Console felületén látható kép és nem csak egy helytartó, melyen valamelyik régebbi Honor (mondjuk a 70-es) látható. A fotón ugyanis ívelt szélek láthatók, s az olvasható adatok szerint 1080 x 2400 pixeles felbontással, 9:20-as képarányban terül majd szét a kijelző az előlapon. A tavalyi modellben 6,81 hüvelykes LCD volt, ám ha ívelt szélek lesznek a Magic5 Lite-ban, akkor várhatóan OLED panellel lesz dolgunk.

A Honor Magic5 Lite a Google Play Console adatbázisában.A Honor Magic5 Lite a Google Play Console adatbázisában. A Honor Magic5 Lite a Google Play Console adatbázisában. [+]

A hardver tekintetében nem lesz változás, az X9 5G vagy a Magic4 Lite is a Qualcomm Snapdragon 695 5G lapkája köré épült, s ha valósak az adatok, akkor ezen nem változtat a Magic5 Lite sem majd. A gyártó mellé 8 GB operatív memóriát és várhatóan minimum 128 GB tárhelyet kínál majd. A tesztelt készüléken Android 12 futott. A megjelenésről egyelőre nem tudni semmit, ha lesz premier, az várhatóan az MWC környékén történik majd meg, amikor a Honor prezentálhatja a Magic5 sorozatot is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés