MWC 2018: A középkategóriába is betüremkedik az uleFone

Hirdetés

Elképesztő, hogy hány gyártó hisz a betüremkedés erejében, szemben a vásárlókkal, akiket eléggé megoszt a képernyőbe felül belelógó szenzorsziget, főleg annak tükrében, hogy a kínai utánzatok az iPhone X-szel szemben alul meghagynak némi kávát. A koncepcióból mégis sokat kihozott az uleFone T2 Pro, a valóban elvékonyodott képernyőkeretért viszont mélyebben a zsebbe kell nyúlni. A középkategória alján az uleFone S és X kínál alternatívát.

Az uleFone X formája sem túl újszerű
Az uleFone X formája sem túl újszerű [+]

Méreteiben és legtöbb specifikációjában a két modell egy és ugyanaz: közös a 18:9-es képernyő 1440 x 720 pixeles felbontással, az 5,85"-es átmérő, a 3300 mAh-s telep és a friss, 8.1-es Android, nyilván a fenti betüremkedéssel és az alsó kávával egyetemben. Simán lehet, hogy csak én mászkáltam annyit az MWC-n, hogy megszoktam, de igazából ez a formavilág – azon túl, hogy arcátlan koppintás – egész pofás küllemet eredményez, a fémvázas, elöl-hátul üveg konstrukció pedig makulátlanul lett összerakva (ami a T2 Próról nem mondható el).


[+]

Nyilván az iPhone X-et követi a hátlapi, függőleges kameraelrendezés is, ami 16 + 5 megapixeles az X és az S esetében is, ugyanitt van az ujjlenyomat-olvasó, míg elöl 13 megapixeles kamera figyel. A különbséget a belső rejti: a 120 dolláros uleFone S-t a nyolcmagos, koránt sem friss MediaTek MT6750T hajtja meg 4 GB RAM és 32 GB-os tároló kíséretében. A 145 dolláros uleFone X-et ellenben az MT6763, szebbik nevén a Helio P23, 4 GB RAM-mal és 64 GB-s tárolóval.


[+]

MobilarenaSEAT AtecaLG V30

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés