Hivatalos renderképek a Vivo X9s Plusról

Hirdetés

A Vivo szelfi-specifikus X9-es szériája a tavalyi csúcsmodellel, az XPlay 6-tal egy időben mutatkozott be, májusban pedig felmerült, hogy hardverfrissítést terveznek.  A renderképek aránylag okafogyottak, mivel a kialakítás nem változik, ahogy az alapmodellek 5,5 illetve 5,88 hüvelykes kijelzőmérete sem, a lapkakészlet és a RAM mennyisége viszont igen. Míg az X9 Snapdragon 625-tel és 4 GB rendszermemóriával került forgalomba, addig az X9 Plus a Snapdragon 653-as alapjaira épített 6 GB operatív memória kíséretében.


[+]

Ezt most elvileg egységesen lecseréli a gyártó a nemrég bemutatott Snapdragon 660-ra, viszont már mindkét esetben csak 4 GB rendszermemória kerül telepítésre. Legalábbis a kínai Hírközlési Hatóság adatbázisa szerint. Ugyanitt a kettős előlapi kamerarendszer kisegítő modulja is kisebbnek mutatkozott, mint az alapmodellek esetében. A 20 megapixeles főszenzor mellett már csak 5 megapixeles mélységélességért felelős egységet jegyzett a TENAA.


Arany és pink verzió a galériában!

A Vivo mellesleg a Konföderációs Kupa és a 2018-as oroszországi VB fő szponzora, valamint az a gyártó, aki először mutatott be a Qualcomm Snapdragon Sense ID technológiával működő készüléket, igaz, még csak prototípust, de azért sejthető, hogy egy esetleges új csúcsmodell mikor és milyen biometrikus azonosítóval kerül bemutatásra. Addig is viszont biztos, hogy a Vivo X9s és Vivo X9s Plus csütörtökön érkezik, addig is küldtek renderképeket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

  • Vivo Y55 - nem érdemes Vivódni vele

    Lehet piaca az Ázsiában elismert Vivo olcsó modelljének, csak nem itt, nem most és nem ennyiért. A gyártót viszont ne írjuk le, csak jöttére, kelet felől egyhamar ne számítsunk.

Előzmények

Hirdetés