Hirdetés

Jövő héten érkezhet a Vivo X9 és talán az Xplay 6 is

Hirdetés

Az IDC elemzése szerint Kínában már a harmadik legnagyobb erő a magasabb árkategóriájú termékeiről ismert Vivo, amely folyamatosan dobja piacra jobbnál jobb ajánlatait. A felső-középkategóriás X7 és X7 Plus alig pár hónapja mutatkozott be, meglehetősen nagy vásárlói kedv kíséretében, és máris érkezhet a folytatás. A TechUpdate november 16-ai, azaz szövő hét szerdai premierre számít.


[+]

Az X9 5,5, az X9 Plus pedig 5,88 hüvelykes megjelenítőt kaphat, egyaránt 1080p-s felbontással. Közös lehet a Snapdragon 653-as SoC és a 20/8 megapixeles, dupla előlapi (!) kamera és a 16 megapixeles hátlapi modul.Az X9 4/64 gigabájtos kiszerelésben és 3050 milliamperórás teleppel, az X9 Plus 6/64 gigabájttal és 4000 milliamperórával mutatkozhat be.

Az állítólagos Vivo Xplay 6
Az állítólagos Vivo Xplay 6 [+]

A két, felső-középkategóriás újonc mellett felbukkant az új csúcsmasina is, az állítólagos Vivo Xplay 6, bár arra nincs garancia, hogy a lencsevégre kapott phablet ugyancsak jövő héten válik hivatalossá. A MobileKaprice szerint a fémház elöl 5,5 hüvelykes, ívelt kijelzőnek ad majd helyet QHD felbontással, a hátlapon dupla kamerarendszer pihenhet. Az SoC a manapság népszerű Snapdragon 821 lehet 6 gigabájt RAM és 128 gigabájtos tároló kíséretében, a telepméret pedig 4000 milliamperórás.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés