Most már a OnePlus-nak is van Buds Prója

38 órás össz-üzemidő, adaptív aktív zajszűrés, IP55-ös védelem, középkategóriába pozícionált ár: ez a OnePlus fülese.

Hirdetés

Míg a OnePlus egykori alapítója, Carl Pei épp a saját TWS-startupját építgeti, addig persze maga a OnePlus sem akar lemaradni erről a piacról, korábban volt már egy Buds Z névre hallgató eszközük, most pedig, a Nord 2 5G bemutatójával egyszerre itt van a Buds Pro, ami minden szempontból emeli a tétet. Az újdonság legfőbb hívószava az adaptív aktív zajszűrés, és bár azt nem árulták el, hogy ez mennyivel adaptívabb, mint bármilyen más, komolyabb algoritmussal dolgozó zajszűrés, azt viszont tudjuk, hogy akár 40 dB ereje is lehet a tompításnak.

Kéttónusú, matt és fényes felületet egyaránt tartozó házat kaptak a fülesek, fehér és fekete színekben lehet majd megvenni. 11 milliméteres hangkeltő került bele Dolby Atmos támogatással, a Bluetooth-verzió 5.2-es, a késedelem pedig egészen 94 milliszekundumig tud csökkenni ideális körülmények között. 10 órás az elméleti üzemidő a fülesekre zajszűrés nélkül, a töltőtok ezt 33 órával tolja ki, tehát bő háromszor tölti fel a fülespárt.


[+]

USB-C-vel vagy Qi-töltővel egyaránt lehet tölteni, ráadásul IP55 szintű por- és cseppállósági szintet is kapott. Az EU-s ár 150 euró, ami 53 ezer forint körüli összegnek felel meg: a 100 ezer forintos csúcskütyük szintje messze van még innen, viszont a belépő szintű, 10-20 ezer forintos kütyüknél jelentősen többet kell majd nyújtania az új Buds Prónak, amit augusztus 25-től lehet megvenni.

Hirdetés

Előzmények

  • OnePlus 9 - a kevesebb néha több(be kerül)

    A Pro verzió mellett kevesebb figyelem övezte a OnePlus 9-et, pedig ez is egy remek készülék, csak nem annyival olcsóbb, mint amennyivel kevesebbet tud.

  • OnePlus 8T – fazonigazítás

    A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?

  • OnePlus 8 Pro - a túlgondolt

    QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.

Hirdetés