Ujjlenyomat-olvasót kapott a Redmi 3

Hirdetés

A Xiaomi Redmi 3 majdnem mindent elhozott a középkategória alsó felébe, ami általában csak a jóval magasabb árszegmensekre jellemző, így a mutatós fémházat, a nyolcmagos rendszerchipet (Snapdragon 616), az 5 és 13 megapixeles kamerát, illetve a hatalmas, 4100 milliamperórás akkumulátort. Senki ne gondoljon azonban kényelmetlenül nagy készülékre: a Redmi 3 5 hüvelykes, 720p-s kijelzője 139,3 x 69,6 x 8,5 milliméteres és 144 grammos házban bújik meg, így az egykezes használat könnyedén megoldható.

A Redmi Note 3 után a Redmi 3 Pro is hátlapi ujjlenyomat-olvasót kapott
A Redmi Note 3 után a Redmi 3 Pro is hátlapi ujjlenyomat-olvasót kapott [+]

Most befutott a Redmi 3 Pro változata, amely, azon túl, hogy a memória méretét 2-ről 3 gigabájtra, a belső tárolóét pedig 16-ról 32 gigabájtosra növelte, a hátlapon biometrikus azonosítót is elhelyezett. Az ujjlenyomat-olvasó érintésalapú, és alighanem ugyanolyan hatékony lesz, mint a Redmi Note 3 hasonló megoldása. A Xiaomi április 6-tól árusítja a Pro változatot, méghozzá 900 jüanos áron, ami 39 ezer forintnak felel meg. A nálunk is járt, biometrikus azonosító nélküli, 2/16 gigabájtos Redmi 3 továbbra is 700 jüanba kerül a Kínai Népköztársaságban (30 ezer forint).

A Redmi 3 Pro a RAM-ot és a belső tároló méretét is növelte
A Redmi 3 Pro a RAM-ot és a belső tároló méretét is növelte [+]

A Redmi 3-ról a mi verdiktünk is hamarosan publikálásra kerül, előzetesen annyi viszont elárulunk, hogy ismét egy remek eszközt tett le az asztalra a Xiaomi, amely döbbenetesen sokáig bírja egyetlen akkumulátor töltéssel. Akinek a biztonság ugyanennyire fontos, az a Pro változat megjelenésével immáron ujjlenyomat-olvasóval is megvédheti személyes adatait.

Előzmények

  • Mobilarena TV: Nem lehet lemeríteni

    Mi az? Nyolc mag, középkategóriás ár és kompakt fémházban megbúvó, 4100 milliamperórás telep? Természetesen a Xiaomi Redmi 3, amely szuper üzemidőt biztosít 5 hüvelyken.

  • Ujjlenyomat-olvasóval bővülhet a Xiaomi Redmi 3

    Ismét a TENAA buktatott le egy kínai érdekességet, a hátlapi ujjlenyomat-olvasóval szerelt Redmi 3 nemsokára bemutatkozhat.

  • Xiaomi Redmi Note 3 - zártosztályos zseni

    Az ártól kezdve a fémházon át az üzemidőig minden klappol az ujjlenyomat-olvasós, Helio X10-es Redmi Note 3-mal – kivéve a zárt bootloadert, ami Kína határain kívül jelenleg eléggé rossz hír.

Hirdetés