Hirdetés

2018. december 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Ujjlenyomat-olvasóval bővülhet a Xiaomi Redmi 3

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SlashGear

Ismét a TENAA buktatott le egy kínai érdekességet, a hátlapi ujjlenyomat-olvasóval szerelt Redmi 3 nemsokára bemutatkozhat.

Hirdetés

Egyelőre még nem jelent meg a Xiaomi Redmi 3 tesztünk, hiszen a zárt bootloader miatt kicsit több probléma adódik a lokalizációval, mint azt korábban megszokhattuk, de nemsokára érkezik belőle a részletes tesztünk, közben pedig a TENAA már le is buktatta az ujjlenyomat-olvasós változatot, ami talán Redmi 3 Pro néven kerülhet forgalomba. A külső csak az új érzékelő tekintetében változott, és a beltartalomban sem kell óriási változásokra gondolni, 720p maradt a felbontás, 2 gigabájt a RAM és 16 gigabájtnyi tárolóegységgel gazdálkodhatunk.

Ismerős forma, csak a hátlapi ujjlenyomat-olvasót nem láttuk korábban. Ismerős forma, csak a hátlapi ujjlenyomat-olvasót nem láttuk korábban.
Ismerős forma, csak a hátlapi ujjlenyomat-olvasót nem láttuk korábban. [+]

Ami viszont megváltozott még, az sajnos nem az előnyére, hiszen a Redmi 3 méretéhez képest nagyon erősnek mondható 4100 mAh-s akkumulátorkapacitás az ujjlenyomat-olvasós modellre már nem lesz érvényes, állítólag 3000 mAh-nyi telep kerül a Redmi 3-ba. A pletyka része az ár is, állítólag 35 000 forintnyi jüanért lehet majd megvásárolni Kínában az eszközt, ennél a biometrikus szenzor nélküli modell olcsóbb volt néhány ezressel.

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.