Kínában bukkant fel a Lenovo K920 Vibe Z2 Pro

Hirdetés

A Lenovo K920 Vibe Z2 Pro hivatalos bemutatójára augusztus 5-én kerül majd sor, a kínai gyártó új csúcskészülékéről viszont már több oldalon szivárogtak ki információk. Most a kínai TENAA (hírközlési felügyelet) oldalán hagyták jóvá a masinát, ráadásul hivatalosnak tűnő képekkel is ellátták a jelentést. A fotókból túl sok minden nem derül ki, ám az jól látható, hogy meglehetősen vékony lesz majd a telefon, csak a kamera fog kidudorodni egy kicsit.

Lenovo K920 Vibe Z2 Pro Lenovo K920 Vibe Z2 Pro Lenovo K920 Vibe Z2 Pro

Az eddigi hírmorzsák szerint a K920 várhatóan 6 hüvelykes, QHD (2560 x 1440 pixel) felbontású kijelzővel, 2,5 GHz-re skálázott négymagos processzorral ellátott Qualcomm Snapdragon 801 lapkakészlettel, 3 GB RAM-mal és 32 GB-os belső tárhelyjel érkezik majd. A hátlapon egy dupla ledes villanóval ellátott 16 megapixeles kamera, az előlapon pedig egy 5 megapixeles fényképezőgép jelenlétére lehet számítani, a két SIM-kezelés pedig szintén borítékolható dolog. Az Android 4.4 KitKat operációs rendszerre épülő, Vibe UI felülettel rendelkező K920 vonzereje még a 4000 mAh kapacitású akkumulátor lehet, mellyel az átlagosnál hosszabb üzemidőt garantálhat a készülék. A Lenovo újdonsága a hírek szerint 2500 jüan, azaz nagyjából 92 ezer forint lesz Kínában.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Lenovo Vibe Z2 Pro

    Hathüvelykes QHD kijelzővel, Snapdragon 801 processzorral és 4K videofelvételi opcióval érkezik a Lenovo mindössze 7,7 milliméter vastag csúcsmobilja.

  • Lenovo Vibe Z2 Pro tesztfotók érkeztek

    Az egyik orosz portál tüzetesen kivizsgálta a Lenovo QHD-s csúcskészülékét, és néhány 16 megapixeles tesztfotót is megosztott.

  • Mobilarena TV: mindent vagy semmit

    A hazánkban nemrég mobiljaival is bemutatkozó Lenovo ütős phabletet tett le az asztalra, az alumínium házas Vibe Z2 Próval este 6 órakor pedig olvasóink is megismerkedhetnek.

Előzmények

  • Lenovo Vibe Z - jó nektek odaát

    Csúcsmodell ez is, de másképp. És ez a másság esetünkben sok-sok jó ötletet és hasznos extrát jelent, de mivel nem ide szánja a gyártó a masinát, ezért kompromisszumokat is kell kötni.

  • Lenovo S750 - engedelmes védelem

    A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.

  • Lenovo A820 - kínai kvartett

    Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.

  • Lenovo A660 - mindketten túlélik

    A kínai gyártó két SIM-es, kétmagos, strapabíró okostelefont hozott össze, nemigen van versenytársa, de Európában hivatalosan nem fogják forgalmazni.

Hirdetés