Mobilarena TV: áram-erősség

A Lenovo sokszor bizonyította már, hogy igen jó telefonokat képes gyártani, mióta pedig hivatalosan is beléptek a magyar piacra, az itthoni felhasználók is élvezhetik ennek előnyeit. Mai adásunk tárgya ismét egy kategóriájában remeknek mondható készülék, a P70 lesz. A masina egy színeket kiválóan reprodukáló, 5 hüvelykes, HD felbontású kijelzőt kapott, amit a 64 bites, nyolcmagos processzorral ellátott MediaTek MT6752 SoC-nak gyerekjáték meghajtania. A 2 GB RAM és a 16 GB-os belső tárhely szintén túlmutat a konkurencián, a 13 megapixeles kamera jó hír, ám a P70 igazi vonzereje egyértelműen a 4000 mAh-s akkumulátor, mely hosszú üzemidőt ígér.

A hatalmas méretű telep ellenére még mindig egész vékonynak számító készülék szoftveresen is sokat tud, kérdés az, hogy árazásával mennyire megy majd a vetélytársak ellen. A 18 órakor kezdődő adásban remélhetőleg mindenre választ adunk majd, ha pedig kérdések merülnének fel, akkor azokat addig és a műsor alatt is a fórumban érdemes feltenni.

Előzmények

  • Mobilarena TV: Elnézést, ismerjük egymást?

    A Lenovo S90 Sisley fémházas borítása vékony is, szép is, csak éppen a formavilág mintha máshol már felbukkant volna. Az S410 SoC és a HD kijelző mindenesetre üdvözítendő.

  • Mobilarena TV: a gazdaságos telefon

    Mai adásunkban a Tesco saját forgalmazású készülékét teszteljük, mely négymagos processzorral, kellemes árral, és jó kijelzővel kecsegtet.

  • Mobilarena TV: mindent vagy semmit

    A hazánkban nemrég mobiljaival is bemutatkozó Lenovo ütős phabletet tett le az asztalra, az alumínium házas Vibe Z2 Próval este 6 órakor pedig olvasóink is megismerkedhetnek.

  • Mobilarena TV: Utazás egy új dimenzióba

    Mai adásunk során a BlackBerry Passportot mutatjuk be, mely érintésérzékeny QWERTY gombsort, 4,5 hüvelykes kijelzőt és S801 SoC-t kapott.