Lenovo Vibe Z2 Pro tesztfotók érkeztek

Sorra érkeznek a QHD-s csúcskészülékek, és a Lenovo sem akar kimaradni az idei trendből. A Vibe Z2 Pro igen ütős phabletnek ígérkezik, a 6 hüvelykes IPS-típusú megjelenítő például 490 pixel/inch-es képpontsűrűséggel bír, úgyhogy a tartalmak ekkora méreten is tűélesek lesznek. A készülék 2,5 gigahertzes Snapdragon 801-es rendszerchippel, Adreno 330-as grafikus gyorsítóval, 3 gigabájt memóriával és 32 gigabájt belső tárhellyel érkezik.

Lenovo Vibe Z2 Pro képek

Lenovo Vibe Z2 Pro képek

Lenovo Vibe Z2 Pro képek

A Mobile-review részletes bemutatójában még egy érdekes információt megosztott: a Vibe Z2 Pro ismereteik szerint ugyanis Samsung ISOCELL szenzort kapott, méghozzá ugyanazt a 16 megapixeles, optikailag stabilizált rendszert, ami a Galaxy Note 4-ben is felbukkanhat. Azt persze egyelőre nem tudni, hogy az említett Samsung modell valóban ugyanezt a szenzort kapja-e meg, mindenesetre a Vibe Z2 Pro fotói ígéretesek. A Lenovo szeptember 4-én tartja IFA-s sajtótájékoztatóját, amin természetesen stábunk is személyesen részt vesz.

Azóta történt

  • Vékony tabletet mutatott be a Lenovo

    8 hüvelykes, 64 bites Intel SoC-vel megtámogatott táblagépről húzta le a leplet Berlinben a Lenovo, amely kedvező áron indulhat.

  • Mobilarena TV: mindent vagy semmit

    A hazánkban nemrég mobiljaival is bemutatkozó Lenovo ütős phabletet tett le az asztalra, az alumínium házas Vibe Z2 Próval este 6 órakor pedig olvasóink is megismerkedhetnek.

Előzmények

Hirdetés