Mobilarena TV: kettőn áll a vásár

Hirdetés

Sokan keresték, sokan szerették a Motorola tavalyi középkategóriás modelljét, a Moto G-t, mely kellemes árazása és megfelelő tudása miatt vált igencsak népszerűvé. Az amerikai gyártó érthető módon belevágott a második változat fejlesztésébe, melyet Moto G 2014 (vagy Moto G2) néven be is mutattak nagyjából két hónapja. A készülék egy és két SIM-es változatban is kapható, hozzánk utóbbi jutott el, mely hazai forgalmazásban is megtalálható. Az örökös néhány dologban fejlődött csak az az első verzióhoz képest, a HD felbontású kijelző 5 hüvelykesre hízott, az 5 megapixeles kamera pedig 8 megapixelesre fejlődött. Fontos újítás még a dupla előlapi hangszóró, viszont ezzel meg is áll a történet, hiszen más téren nem igazán ugrott nagyot előre a masina.

Motorola Moto G (2014) dual SIM kézben tartva
[+]

Az adásban bemutatjuk a készüléket, megnézzük, mi a legfontosabb különbség az előd és az utód, valamint az egy és a két SIM-es modell között. Lollipop még sajnos nincs rá, de a hiányt igyekszünk másképpen ellensúlyozni. Adás 18-kor, a műsort én (Legendd) fogom vezetni.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: mindent vagy semmit

    A hazánkban nemrég mobiljaival is bemutatkozó Lenovo ütős phabletet tett le az asztalra, az alumínium házas Vibe Z2 Próval este 6 órakor pedig olvasóink is megismerkedhetnek.

  • Mobilarena TV: elsősorban nagy

    A Samsung Galaxy Grand Prime egy dual SIM-es, 5 hüvelykes középkategóriás, 5 megapixeles előlapi kamerával, amely legfőképpen házon belül, a Galaxy Ace 4-nek állíthat konkurenciát.

  • Mobilarena TV: Eye, vagy lő a mamám!

    Ellátogatott hozzánk a HTC Desire Eye, amelynek különlegessége, a 13 megapixeles hát- ÉS előlapi kamera talán az idei One alapmegoldása lesz. Adás este 6 órakor.

  • Mobilarena TV: vágy és vezeklés

    Mai műsorunk főszereplője a HTC Desire 820 lesz, mely a méretes készülékház mellett 5,5 hüvelykes HD kijelzőt, Sense 6 felületet, valamint Snapdragon 615 chipsetet kínál.

Előzmények

  • Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

    Kiválóan sikerült a Moto X, árgyilkos a középkategóriás Moto G, most pedig a filléres kategóriában alázná meg a piacot az újabb Google-mobil, ami itthon továbbra sem kapható.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

  • Motorola Moto G - nekünk is kéne

    Egy hibája van: nem lehet itthon kapni. Pedig slágertermék lehetne belőle azon az áron, amennyiért boldogabb helyeken kínálgatják, mert nagyon rendben van.

Hirdetés