Mobilarena TV: erős vizekre evez az Alcatel

Az Alcatel nem ismeretlen név a hazai felhasználók számára, az eredetileg francia, manapság már kínai kezekben lévő vállalat egyre magasabb kategóriájú telefonokat gyárt, ráadásul az innováció sem hiányzik a tarsolyukból. Az Idol Ultra egy ideig az Európában kapható legvékonyabb androidos okostelefon volt, az Idol S pedig visszafogott áron hozza el az LTE sebességet. Mai adásunk tesztalanya az Idol X lesz, mely szintén nem egy gyenge eresztés. Az 5 hüvelykes IPS-LCD kijelző Full HD, azaz 1080 x 1920 pixeles felbontással rendelkezik, a belső erőt pedig a MediaTeK MT6589+ adja. A maximum 1,5 GHz-en pörgő négymagos processzor mellé 2 GB RAM került, hogy az alkalmazások egyidejű futtatása se legyen probléma. Hab a tortán, hogy ezt a teljesítményt egy 140,4 x 67.5 x 7 milliméteres házba sikerült beletuszkolni. Az új One Touch UI-jal érkező jövevény nagyon ígéretes, de vajon tényleg ennyire jó?

Az adás 18 órakor veszi kezdetét, a lehető legkeményebb teszteknek vetjük alá az Alcatel újdonságát, miközben megnézzük a külsőt és a menürendszer felépítését.


Video streaming by Ustream

Azóta történt

  • Sajtóképen a One Touch Idol X+

    Idő előtt napvilágot látott a februári Mobile World Congress során leleplezésre kerülő Alcatel csúcsmodell első hivatalos fotója.

Előzmények