Mio C520 hivatalos hazai bejelentés

A Mio Technology piacra dobta C-sorozatának újabb nagyszerű darabját, a Mio Digiwalker C520-at, amelyet a Mio termékek importőre, az LCP Systems hoz forgalomba.

A fejlesztők 4.3” méretűre növelték a képernyőt, így a navigáció még biztosabbá vált, hiszen a nagyméretű képernyőről gyorsabban és jobban olvasható le az információ. Egy új funkció segítségével azt is lehetővé tették, hogy egyszerre legyen látható a teljes térkép és az adott útvonal bizonyos részei, így a felhasználó átfogó képet kap az útjáról, és még inkább élményszerűvé válik a tájékozódás.

A felső középkategóriás árfekvésű legújabb PNA-készülék számos új funkciót tartalmaz a kényelmes és egyszerű navigáció érdekében. Emellett a készülék a kéz nélküli telefonálást is lehetővé teszi, hiszen Bluetooth portja segítségével összekapcsolható és szinkronizálható egy Bluetooth képességű telefonnal, s így kihangosítóként is használható. Utazás közben nem szükséges tehát a telefont kézben tartani, így a készülék különösen ajánlható azok számára, akik gyakorta telefonálnak vezetés közben.


Akár városban vagy országúton, akár országhatáron túl használjuk, a Mio PNA készülék képességei tökéletes navigációt biztosítanak: a Mio DigiWalker C520-as az egyirányú utcák ismeretével, szabálytalan megfordulások nélkül, a legrövidebb úton navigálja el a felhasználót az úticéljáig.

Szintén az egyszerű és a vezetés közben is biztonságos használatot támogatja a rendkívül áttekinthető és felhasználóbarát menürendszer, amelyben az érintőképernyő segítségével, stylus ceruza használata nélkül is lépegethetünk. A Mio DigiWalker C520 bármely műszerfalra jól illeszthető, s a képernyő nem vonja el a figyelmet a műszerfalon található egyéb kijelzők információiról. A sorozat többi darabjához hasonlóan a Mio DigiWalker C520-as PNA-ból sem hiányzik a képnézegető, a számológép és a hangfelvétel-lejátszó funkció.

A Mio DigiWalker C520-as PNA nem csak technikai szempontból kínál számos újdonságot, hanem külseje is megújult: a minimalista design eleganciát kölcsönöz a készüléknek. Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően elfér egy kézitáskában vagy zsebben is, ha esetleg autón kívüli navigációra lenne szükség. Mivel a Mio DigiWalker C520-as bölcsőjét úgy alakították ki, hogy az egyben a töltőt is tartalmazza, nem kell a felhasználónak a vezetékekkel bajlódnia, ha kiveszi a készüléket a bölcsőből.

A Mio DigiWalker C520-as készülék 12 kelet-európai ország térképét tartalmazza előre telepítve, de MioMap kártyákkal kiegészítve akár egész Európa térképe telepíthető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Mio

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés