1300 kamionba került iGO

Az iGO My way GPS-navigációs szoftvert és Mio C310 DigiWalker készüléket választotta a Waberer’s International Zrt. Az együttműködés keretében 1300 Waberer’s tehergépjárműbe kerül műholdas navigáció, melyek beszerelését áprilisban kezdik meg. A későbbi megállapodások függvényében pedig még további több száz gépjárműbe is kerülhet GPS-berendezés.

„Cégünk örömmel vett részt ismét egy olyan kooperációban, amely egyértelműen mutatja, hogy a műholdas navigáció megkönnyíti a hétköznapokat, és nélkülözhetetlen segítséget nyújt jónéhány területen, például a fuvarozásban is. Természetesen az együttműködésben az is fontos számunkra, hogy a Waberer’s kamionjai nem csak Magyarországon, hanem Európa nagy részén, Spanyolországtól Ukrajnáig jelen vannak az utakon, így messzire elviszik a magyar fejlesztésű iGO My way szoftver jó hírét.” – mondta Fazakas András, a Nav N Go Kft. operatív igazgatója.


A Nav N Go és az LCP Systems hosszú távú együttműködést tervez a fuvarozó és szállítmányozó vállalattal, és fontos számukra, hogy a gépjárművezetők hasznára váljon a navigációs megoldás. Éppen ezért a beszerelésen túl az eszközre és a szoftverre vonatkozó ügyféltámogatást is vállalták. Mivel az iGO My way rendszeresen frissíthető, a térképek mindig naprakészek lehetnek, rajtuk vannak például az újonnan épült utak, az átalakított csomópontok is. Szintén hasznos a kamion sofőrök számára, hogy a szoftver tehergépkocsi üzemmódban is tud utat tervezni, ilyenkor elkerüli azokat az útszakaszokat, ahol kamionok nem közlekedhetnek.

„Amikor a Waberer’s International Zrt. menedzsmentje a nemzetközi gépkocsivezetők számára lehetővé tette, hogy kedvezményesen vásárolhassanak GPS-berendezéseket, a Mio C310 DigiWalker és az iGO My way szoftver használata mellett döntöttek” – mondta Lajkó Ferenc, a Waberer’s International Zrt. fuvarozási és szállítmányozási igazgatója. „A választásban főleg a gyakorlati tapasztalatok játszottak szerepet - ez az eszköz ugyanis tökéletes segítséget nyújt a Waberer’s gépkocsivezetői által leggyakrabban látogatott európai országok teljes közúti hálózatában való eligazodáshoz. A cégcsoport számára azért volt rendkívül fontos a GPS-berendezés beszerzése, mert használatukkal a gépkocsivezetők gyorsabban, biztonságosabban és kerülőutak nélkül érhetik el Európa ezernyi célállomását, ugyanakkor ezzel lehetőség nyílik üzleti partnereink még tökéletesebb kiszolgálására is.”

A Nav N Go és az LCP Systems folyamatosan keresi az együttműködést az olyan vállalatokkal, akik tevékenységében a navigáció központi helyen szerepel, és kiemelkedően fontos a vállalat hatékony működése szempontjából. Korábban már a Sixt autókölcsönző több járművét, és a City Taxi autóinak egy részét is ellátták iGO My way GPS-navigációs szoftverrel.

„Három dinamikusan fejlődő, a maga profiljában meghatározó jelentőségű magyar cég hosszú távú együttműködésének első lépése ez a megállapodás.” – nyilatkozta Horváth Csaba, az LCP Systems ügyvezető igazgatója.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés