Navigációs eszközt ezután benzinkúton is vásárolhatunk

Egy újabb szolgáltatással bővül a benzinkutak palettája: a népszerű Mio DigiWalker navigációs termékcsalád 3 tagja lesz kapható a töltőállomások üzleteiben. A készülékeket az ország mintegy 103 kútján lehet kipróbálni és megvásárolni.

A Mio DigiWalker termékcsalád népszerű C- szériájának két újabb tagja, valamint a PDA-k között közkedvelt P350 könnyű használatuknak, kis méretüknek és nagy technikai tudásuknak köszönhetően minden autós tetszését elnyerik majd, mindennapi alkalmazásukhoz nem lesz nehéz hozzászokni. A pontos MioMap v3.3 térképszoftver segítségével nem jelenthet akadályt az, hogy ismeretlen vidéken utazik.

A C250 utódjaként, a Mio DigiWalker C220 tökéletes választás azoknak, akik újdonsült felhasználók, egy meglévő készülék mellé szeretnének egy specializált második terméket, illetve akik egy könnyen kezelhető, klasszikus autós navigátorra vágynak.
A PNA család másik tagja, a Mio DigiWalker C320 egy magasabb kategóriájú termék mind árát, mind tudását tekintve: széles 4.3” kijelzővel, 1 GB belső memóriával és beépített SiRFstar III GPS- vevővel rendelkezik.
A PDA- család bevezető modelljeként a P350 azt a klasszikus tudást képviseli, mely egy ilyen készüléknél szükséges: Windows Mobile 5.0 operációs rendszer, legújabb technológiájú GPS vevő, 3.5” TFT kijelző segíti a széleskörű használatot.

Az egyes töltőállomások boltjaiban nemcsak a termékeket lehet vásárlás előtt kipróbálni, de az ott dolgozók szakszerű segítséget is adnak a három készülék használatában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés