Megmutatta magát a Galaxy S6 Edge

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hét van az idei Mobile World Congress indulásáig és a Samsung március 1-jei sajtótájékoztatójáig, ami azt jelenti, hogy már stábunk is lelkesen készülődik, hiszen népes számban és teljes erőnkkel ott leszünk Barcelonában, hogy mindenről részletesen beszámoljuk.

Hivatalos termékfotón a Samsung Galaxy S6 Edge

Az egyik oldalán hajlított kijelzős Galaxy Note Edge annak ellenére egész jól fogy, hogy limitált darabszámban kapható, és végső soron egy drágább Note 4 variánsnak mondható, éppen ezért érkezik a folytatás, méghozzá Galaxy S6 Edge néven, mindkét széle fele lekerekedő megjelenítővel. A fenti kép a tmobile.com oldalán lett publikálva, és igencsak szemrevaló készüléket sejtet. A specifikációk között QHD-s megjelenítőre, Exynos 7420-as rendszerchipre, 3 vagy 4 gigabájt RAM-ra és 16 vagy 20 megapixeles kamerára lehet számítani.

Azóta történt

Előzmények

 • Megvan mikortól kapható a „Galaxy S6”?

  Az már szinte biztos, hogy a következő Samsung csúcskészülék március 1-jén, Barcelonában mutatkozik be, most pedig arról is hallani lehet, hogy az értékesítés mikor kezdődhet meg.

 • Kipróbálta magát AnTuTu-ban a "Galaxy S6 Edge"

  A Samsung SM-G925W8 kódnevű készülék – valószínűleg a Galaxy S6 Edge változata – ismét megmutatta az Exynos 7420-as rendszechip erejét. Az adatbázisból az IGP típusa is kiderül.

 • Tesztfázisban a Galaxy S6?

  A Samsung következő, csak Project Zeróként emlegetett csúcskészüléke már előzetes tesztelés alatt állhat indiai vámdokumentumok szerint.

 • Samsung Galaxy Note 4 - írástudó óriás

  A koreaiak új phabletje nem lábjegyzet, hanem fejezetcím lehet a mobilos Nagy Könyvben. Fémkeret, next-gen hardver, QHD kijelző, OIS, SpO2 és még sok egyéb mozaikszó.

Hirdetés