Galaxy blog: Ütős kamerával érkezik a Galaxy S6

Manapság szinte nem is lehet kamerával nem rendelkező mobilt kapni, a fényképezés pedig az egyik leggyakoribb tevékenység, amit a telefonjával végez az ember, így a készülékekben található fotómodul igen sokat nyom a latba egy-egy eszköz megítélése során. Természetesen a Samsung is komoly hangsúlyt fektet a képalkotási képességekbe, a Galaxy S szériában például évről évre tudtak újat mutatni, legyen szó a felbontásról vagy a szoftveres oldalról. Nem lesz ez másképp idén sem, a Barcelonában bemutatásra kerülő újdonság nagyot fog szólni ezen a téren.

Samsung Galaxy S5
A Galaxy S5 kamerája

A Samsung képalkotással foglalkozó kutatási és fejlesztési részlegének vezetője, DongHoon Jang nyilatkozata alapján a hamarosan érkező újdonság a fotózással kapcsolatos innovációkról is fog szólni. A kamera intelligens lesz, a felhasználók helyett fog gondolkodni, képes lesz elképesztő fotók készítésére a körülményektől függetlenül. A felhasználónak csak a gomb lenyomásával kell foglalkoznia - olvasható a cikkben. Az irományból egyébként az is kiderül, hogy a gyártó minden egyes új modell esetében több, mint tízezer fotót lő minden elképzelhető fényviszony mellett, azaz a tesztelést sem veszik félvállról.

Sajnos konkrét információkat viszont nem tudtunk meg, viszont már nem kell sokat várni a részletekért. Március elején ugyanis minden ki fog derülni, a sajtótájékoztatón pedig stábunk is jelen lesz, élőben tudósítva a történésekről.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Azóta történt

Előzmények