Megvan, mely HTC mobilokra jön a Android 6.0

Most, hogy a Google hivatalosan is útjára indította az Android 6.0 operációs rendszert, várható (volt), hogy a gyártók folyamatosan közlik, mely készülékek kapják majd meg legelőször a frissítést. A HTC máris jelezte, hogy a telefonok felhasználói mire számíthatnak update terén. A Twitteren közzétett bejegyzés szerint először a One M9 és a One M8 fürdik majd a mályvacukorkában, méghozzá 2015 év végétől kezdve.

A további eszközök listája is meglehetősen impozáns: One M9+, One E9+, One E9, One ME, One E8, One M8 Eye és természetesen Butterfly 3. A középkategóriát sem hagyja új Android nélkül a tajvani vállalat, hiszen a Desire 826, a Desire 820 és a Desire 816 is megkapja majd a szoftvert. Hogy aztán más gyártók termékeinél miként alakul a frissítés, az majd a későbbiekben kiderül, de a HTC bejelentését mindenképpen örömmel fogják fogadni a vásárlók és a telefontulajdonosok.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One M8: a türelem Android M-et terem

    A tajvani vállalat augusztusra ígérte a Sense 7 felületet a tavalyi csúcsmodellre, ám úgy tűnik, hogy kombinálja egy kicsit a dolgokat.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

Hirdetés