Hamarosan jön a Marshmallow a G3-ra és a G4-re?

Hirdetés

A hírek szerint a kompatibilis Nexus készülékre a mai napon válik elérhetővé a legújabb, Android 6.0 operációs rendszer. Más gyártók közül már a HTC is bejelentette, hogy mely mobilok ugranak majd fejest a mályvacukrokkal teli medencébe. Úgy tűnik, hogy nem csak a tajvani gyártó szeretné mihamarabb egy telepítőcsomaggal meglepni a felhasználókat, hanem az LG is.


[+]

A koreai vállalat terméktámogatási weboldalára vezető nyomok ugyanis a tavalyi és az idei zászlóshajót már úgy említik, hogy a listában a Marshmallow operációs rendszert is ki lehet választani. Az G3 esetén az F400S, F400K és F400L, a G4-nél pedig az F500S, F500K és az F500L modellszámú variánsokra kell gondolni.


[+]

Ha a listából a 6.0-s verziót választjuk, akkor a felugró weblap egyelőre még nem elérhető, de remélhetőleg ez hamarosan változni fog. Hogy aztán ténylegesen mikor válik elérhetővé az új Android, azt még nem lehet tudni, de mindenképpen biztató, hogy a nagyobb cégek komolyan foglalkoznak a lehetőségekkel és fejlesztésekkel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Megvan, mely HTC mobilokra jön a Android 6.0

    A tajvani gyártó közzétette, hogy melyek azok a telefonok, amik a közeljövőben megkapják majd a legújabb, Marshmallow operációs rendszert.

  • Kérsz Mályvacukrot?

    Marshmallow, vagyis Mályvacukor a következő Android főverzió neve, amely nem 5.2, hanem 6.0 verziószámmal indul útjára a fejlesztői változatok után, méghozzá az ősszel. A 6.0-s SDK-k már elérhetők.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

Hirdetés