Bemutatkozott a One E9+ is

Hirdetés

Bár a HTC egyelőre nem tervezi az európai és amerikai forgalmazást, és talán ezért hagyták ki a márciusi MWC-t, a Pekingben leleplezett One M9+ és One E9+ mindenképpen fontos készülékek, hiszen azok a sima M9-nél nagyobb méretű és felbontású kijelzőt, illetve másfajta rendszerchipet kaptak.

A One E9+-ról hivatalosan a tajvaniak Wiebo oldalán hullott le a lepel, és az érkezése azon ázsiai felhasználóknak lehet jó hír, akik high-end HTC phabletre vágynak, az 1440 x 2560 pixeles, 5,5 hüvelykes kijelző, a sztereó BoomSound hangszórók, a friss MediaTek MT6795M rendszechip, a PowerVR G6200-as IGP, a 3 gigabájt RAM és a 32 gigabájtos belső tároló ugyanis ígéretes kombinációnak tűnik. Nem okozhat gondot az SoC-nek a 4G hálózatok és a GLONASS műholdak használata sem.

A One E9+ 156,5 x 76,5 x 7,5 milliméteres és 150 grammos készülék, ami azért érdekes, mert 7 grammal kevesebbet nyom, mint az öthüvelykes One M9. Ennek az oka a fémház műanyag hátlapra való cseréje, amitől nem kell mindjárt a falnak rohanni, a HTC Desire Eye plasztik összeszerelése is kiválóan sikerült.

A One E9+ egy darab 20 megapixeles hátlapi modult és egy 4 megapixeles előlapi fényképezőgépet kapott. A méretes, ám nem túlsúlyos készülék 2800 milliamperórás akkumulátort rejt. A HTC phablet Android 5.0 Lollipoppal és Sense 7-es UI-val a fedélzeten fog a boltok polcaira kerülni, egyelőre mindenképpen csak az ázsiai régiókban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Nem sikerült jól az április a HTC-nek

    A tajvani vállalat igen rosszul teljesített a múlt hónapban, 38,7 százalékos éves visszaesést produkáltak, és ráadásul a One M9-et sem viszik eléggé.

  • Két SIM-et kezel a HTC One E9s

    A tajvani válallat egy újabb készülékről rántotta le a leplet, mely inkább a Desire sorozat egyik tagjának a ráncfelvarrása, mégis a One családban landolt.

  • Mobilarena TV: Plusz egy variáció

    Az 5,5 hüvelykes HTC One E9+ kissé megkésve futott be a hazai piacra, és érdekes egyvelege lett a csúcskategóriás és középkategóriás tajvani mobiloknak.

Előzmények

Hirdetés