Megerősítette visszatérését a Meizu

Snapdragon 8 Gen 2-es csúcsmobillal ünnepelnek huszadik születésnapot tavasszal.

Idén húszéves a Meizu, a cég a születésnapot megünneplendő új készülékeket jelent be tavasszal. A kínai márka két éve elfordult a mobilpiactól és a Geely kötelékében főként autós fedélzeti rendszer fejlesztésével foglalkoztak. Ez most megtörik, a Meizu 20-as széria valamikor a tavasz, várhatóan március folyamán debütál, jelentette be maga a márka a Weibón keresztül. Egyidejűleg közölték: Snapdragon 8 Gen 2 köré építik huszadik évfordulós telefonjukat, LPDDR5X RAM-ot és UFS 4.0-s tárolót használva, hogy kompetens alternatívát nyújtsanak a csúcskategóriában.

A Meizu hivatalos bejelentése.
A Meizu hivatalos bejelentése. (forrás: Weibo) [+]

Láthattunk egy fotót február 10-én egy be nem mutatott Meizu telefonról, állítólag az a 20-as széria egyik tagja. Ám az azon a fényképen szereplő készülék egyáltalán nem hasonlít a Digital Chat Station közölte renderképre (fent), és arra a képre, mely egy kiegészítő-gyártó által készített tokot ábrázol a Meizu 20 Próhoz. Utóbbi kettő egybevágóan négyzetes keretet, egymás alá rendezett kameratriót és LED fényt ígér a készülékhez, sík hátlappal és sík kijelzővel.

Tok a mug be nem mutatott Meizu 20 Próhoz.
Tok a még be nem mutatott Meizu 20 Próhoz. (forrás: GSMArena) [+]

Opció lehet, hogy a korábban látott fotón egy prototípus szerepel, vagy a Meizu 20 alapmodell, a két friss kép pedig a 20 Pro modellt ábrázolja. Ugyanakkor ugyancsak furcsa lenne a cégtől két ennyire eltérő külsejű készüléket kiadnia ugyanabban a szériában, ha pedig a Meizu követi az aktuális trendeket, a szögletesebb készülékforma használata tűnik reálisnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés