Fotón a Meizu 20 Pro

Specifikációkat osztott meg a gyártó, a Digital Chat Station pedig egy fotót szerzett a készülékről.

Márciusban térhet vissza Kínában a Meizu, méghozzá a húszéves alapítási évfordulóra a Meizu 20 Pro okostelefonnal. A készülék állítólag március 30-án debütál majd, ezt egyelőre nem erősítette meg a gyártó. Ugyanakkor a Weibóra feltöltöttek négy posztert, melyeken fontosabb adatokat közöltek a hardverről. Egyrészt ilyen, hogy E6 LTPO AMOLED kijelzőt kap majd a készülék 2K-s felbontással, 1 és 120 Hz közötti dinamikus frissítéssel és 1800 nites maximális fényességgel.

A Meizu által közölt információk az új készülék hardveréről.A Meizu által közölt információk az új készülék hardveréről.A Meizu által közölt információk az új készülék hardveréről.A Meizu által közölt információk az új készülék hardveréről. A Meizu által közölt információk az új készülék hardveréről. (forrás: Weibo) [+]

Szintén a gyártó által megosztott, így megerősítést nyert információ, hogy a legfrissebb LPDDR5x típusú operatív memóriát, UFS 4.0-s tárolót és melléjük Snapdragon 8 Gen 2-es rendszerchipet kap a Meizu 20 Pro. Az energiát egy 5000 mAh-s akku szolgáltatja majd, a töltés pedig vezetéken maximum 80 wattal, vezeték nélkül 50 wattal történhet majd. A negyedik sor infó pedig az, hogy lesz ultraszélessávú (UWB) chip is a készülékben, amely támogatja a CCC3.0 standardot, így digitális autókulcs funkcióját is be tudja tölteni a telefon. Ez utóbbi nem igazán meglepő extra, lévén a Meizu márka a Geely autógyártó tulajdonában van.

A Meizu 20 Pro hátulról.
A Meizu 20 Pro hátulról. (forrás: Weibo) [+]

A Digital Chat Station által megosztott fényképen a hátlap látható, ami megerősíti a korábban renderképeken látottakat. A fotóról kiderül, hogy a hátlapi kamerákat és szenzorokat négy egymás alá tett különálló gyűrűben rendezik el, a keret egyenes élekkel rendelkezik majd, a kijelző és a hátlap pedig sík lesz. A felirat elhelyezését kivéve a Meizu 20 Pro megjelenése így kicsit olyan hatást kelt, mintha egy Samsung Galaxy S23+ hátára csaptak volna még egy kamerát a többi alá. Ahogy az összes androidos csúcskészülék, a Meizu új mobilja is nem meglepő módon USB Type-C csatlakozót használ majd, derül ki a fotóról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés