Új Meizu telefon a láthatáron

Sajnos a Meizu teljesen eltűnt itthonról, de Kínában sem hasítanak. A Geely új fejezet lehet a cég történetében, addig is itt egy új modell.

A Meizu régen azért meglehetősen jó ár/érték arányú készülékekkel tudott jelen lenni a nemzetközi piacon, voltak érdekes koncepciók és ígéretes csúcsmodellek, valahogy mindig könnyű volt kedvelni a gyártót, mostanában viszont Kínában sem produkálnak komolyabb eladásokat. Ez is lehet az egyik alapos indok, ha a húsz éves múlttal rendelkező brand besorol a Geely márkagyűjteményébe a Volvo vagy a Lotus mellé.

[+]

Addig is igyekeznek, ahogy tudnak, jelen esetben egy belépő kategóriásnak tűnő eszközzel, ami a TENAA adatbázisában bukkant fel. A 6,5 hüvelykes, HD+ (710 x 1600 pixel) felbontású panellel szerelt készülék négymagos, maximum 2 GHz-es lapkakészlettel várható, 8 megapixeles szelfiegységgel és 48 megapixeles hátlapi főkamerával. A 164,5 x 76,5 x 9,3 milliméteres eszközbe 5000 mAh-s telepet raknak és lesz jó pár választható memóriaopció (4/6 GB RAM + 64/128/256 GB bővíthető belső tárhely).

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Felvásárolja a Geely a Meizut

    A Lotus, a Volvo és a Polestar tulajdonosa a mobilpiacon is szeretne érvényesülni, ehhez pedig a gyengélkedő Meizu fogja hozzásegíteni.

  • Bemutatkozott a Meizu 18s, 18s Pro és 18x

    A frissített széria leggyengébb tagja is komoly teljesítményű Snapdragon chippel, 30 W-os gyorstöltéssel és 120 Hz-es OLED kijelzővel érkezik, de a kamerás érdekességek a drágább modellekbe jutottak.

  • Végre elstartolt a Meizu Watch

    Ez a márka első igazi okosórája, és ehhez méltó Qualcomm csúcshardvert kapott.

  • Egész kompakt lett a Meizu 18

    A gyártó idei csúcsszériája két változatban, megegyező hardveres képességekkel, de eltérő méretben és kamerarendszerrel muttakozott be.

Hirdetés