2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Még Android P-t is kapnak a jelenlegi Nokiák

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Facebook (Nokia Revolution)

A HMD persze kiemelte, hogy lépésről lépésre haladnak, előbb az Oreo jut el mindegyikre. Ugyanitt kinyílhatnak a bootloaderek.

Hirdetés

A Fülöp-szigeteken most mutatták be hivatalosan az augusztusi Nokia 8-at, de mellette olyan információk is elhangzottak, amikről korábban csak pletykák szintjén lehetett hallani. Az első például az Android P-frissítés, ami persze még nem a nagyon közeli jövő témája, de mindenképpen érdekes, hogy máris beszélnek róla: állítólag minden jelenlegi Nokia meg fogja kapni. Ez tehát azt jelenti, hogy a Nougattal debütált mobilok minimum két új főverziót kapnak, ami kimondottan jónak mondható, főleg a Nokia 3 és a Nokia 5 ligájában.

A HMD már az Android P-ről is beszél
A HMD már az Android P-ről is beszél [+]

A HMD műszaki vezérigazgatója azt is elmondta, hogy a cég hivatalosan is lehetővé fogja tenni a bootloader kinyitását a mobilokon, ami a mindig friss és a lehető legbiztonságosabb Lineage OS telepítését is lehetővé fogja tenni a felhasználóknak. Ezekre azonban még várni kell, az viszont remélhető, hogy az Oreo-frissítések még év vége előtt lefutnak.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.