Május 11-én új Xperia mobilokat mutat be a Sony

Jön a negyedik generáció, az Xperia 1 biztosan frissül.

Frissíti a Sony az Xperia okostelefonjait, május 11-én, magyar idő szerint reggel 9 órától tart online bemutatót a japán cég. A videó alapján szinte biztosra vehető, hogy az Xperia 1 Mark III folytatást kap, de az Xperia 1 Mk. IV mellett frissülhet a középkategóriás Xperia 10 sorozat is. Ha követi a Sony az elmúlt évek gyakorlatát, az Xperia 5 kicsit később kap majd frissítést.

A videó előtt az Xperia 1 Mk. IV-ről már láthattunk fotókat, ezek alapján nagy dizájnbeli változásra nem kell számítani: maradnak a szimmetrikus kávák, a négyzetes oldalak és a 21:9-es képarányú, hosszúkás kijelző. A pletykák szerint Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 hajtja majd a mobilt, a hátlapon négy kamera lesz, a megjelenítő átlója pedig 6,5 hüvelyk lesz. Az Xperia 10 Mk. IV kapcsán is láthattunk renderképeket, a középkategóriás mobil esetén 6 hüvelykes kijelzőre és a tavalyira nagyon hasonló dizájnra számíthatunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Frissítve! Kompromisszummentességet ígér a két új Sony Xperia

    A csúcskategóriában az Xperia 1 Mk. IV, középkategóriában pedig az Xperia 10 Mk. IV kínál olyanokat, amit a többi gyártó már elfelejtett. És van, amiben többet is.

  • Sony Xperia 10 IV - műanyag újracsomagolás

    Megszokott, egyedi formát és pár, a középkategóriában ritkán látott funkciót kínál a negyedik generáció. De az induló ár még fentebb csúszott, mellé pedig olyan bakik is maradtak a szoftverben, ami felett nehéz szemet hunyni.

Előzmények

Hirdetés