Hirdetés

Vízálló kivitelben gondolkodik az LG

Hirdetés

Az LG idei zászlóshajójának szintén jövő februárban bemutatkozó utódja, a G6 is legalább olyan mértékben motiválja a szakmát a lehető legtöbb információ mielőbbi birtoklására, mint a konkurencia hasonló kaliberű várományosai. Az források szerint a legfontosabb újítás a kissé megosztó moduláris felépítés elhagyása lesz az illesztésmentes kialakítás érdekében. Ez nyilván a cserélhető akkumulátort előnyben részesítőket érinti kellemetlenül, ugyanakkor változatos lehetőségeket rejt a formaterv tekintetében.


[+]

Felmerült a vízállóság kérdése is, amire a kijelző illesztésénél használt, vízhatlan ragasztóréteg használatából következtethetünk. A jövő évi repertoárban továbbá vezetékmentes töltés és saját mobilfizetési szolgáltatás elindítása is szerepelhet.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • LG

Azóta történt

Előzmények

 • LG G5 SE - semmivel SE rosszabb

  Az LG moduláris csúcskészülékének visszafogott variánsa közel olyan jól szerepel, mint a teljes értékű megoldás, ráadásul az ára is kedvezőbb. Már a G5 eredeti nyitóárához képest...

 • Okostelefonos kamerateszt (2016)

  Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

 • LG G5 - ismerősökkel az ismeretlenbe

  A koreai gyártó dupla kamerás mobiljának az alja kihúzható, és oda többféle modul – bocsánat, ismerős – pattintható. A G5 alaposan felforgatja az okostelefonok álmos koncepcióját, ám nem kompromisszumok nélkül.

 • LG blog: Kattintottunk párat a G5 dupla hátlapi kamerájával

  Sok különleges tulajdonsága közül talán az LG G5 kamerái a legérdekesebbek, éppen ezért eltöltöttünk a dupla hátlapi szenzoros mobillal pár percet.

Hirdetés