2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Lesz fekete OnePlus 3T, csak nem Önnek

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Mindössze 250 darab colette edition OnePlus 3T kerül piacra, és a párizsiaknak van a legnagyobb esélyük egy beszerzésére.

A OnePlus 3T kinézetére eddig sem lehetett panasz, fegyverszürke és fakóarany színekben is roppant elegáns a fémházas ár/érték bajnok, és egy ideje hallani, hogy egy fekete variáns is csatlakozik a palettához. Nos, van egy jó és egy rossz hírünk. A jó: valóban érkezik egy ilyen családtag, és OnePlus 3T colette edition a becses neve.


[+]

A rossz: mindössze 250 darab kerül belőle forgalomba, méghozzá a névadó francia ruhamárka egyik párizsi boltjában. Úgyhogy, azon olvasóink, akik az Eiffel-torony vagy a Louvre vonzáskörzetében élnek és mindenképpen megkaparintanának egy éjfekete, Snapdragon 821-es, 6/128 gigabájtos phabletet, március 21-én, délelőtt 11 órakor fáradjanak a Saint-Honoré sugárút 213-as száma alá, és álljanak sorba.


[+]

A luxusvariánsok tengerében egyébként kifejezetten üdítő hír, hogy a hátlapon colette gravírozású, különleges kiadás ugyanúgy 480 euróért happolható el a szerencsétlenül járt, 251. vásárló orra elől, mintha a fegyverszürke vagy a fakóarany, 6/128 gigabájtos színváltozatból választana az ember. Figyelembe véve, hogy a 3T mondjuk a szintén Snapdragon 821-es és sokkal drágább LG G6-ra így is ráver 2 gigabájt RAM-ot és 96 gigabájtnyi belső tárhelyet, akinek végül a colette edition OnePlust nem sikerül beszereznie, csak egy világosabbat, annak sem kell majd feltétlenül sajnálkoznia.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.