Midnight Black néven is lesz fekete OnePlus 3T

Pár nappal az után, hogy a OnePlus bejelentette, majd március 21-én el is szórta a mindössze 250 darabban készülő, kék dobozos, éj fekete festésű OnePlus 3T colette editiont, megérkezett a neves phablet Midnight Black titulusú színvariánsa. A különbség lényegében annyi, hogy erről hiányzik a hátlapi colette logó, bár első körben itt is 250 talál majd gazdára a HBX.com online akciója keretében.


A OnePlus 3T Midnight Black színvariációja[+]

Aki mindenképpen szeretne egy ilyen színű 3T-t, annak jó hír, hogy ezen felül is lesz készlet a fekete variánsból, bár a Midnight Black phablet csak korlátozott ideig lesz kosárba helyezhető a gyártó észak-amerikai és európai oldalán, 6/128 gigabájtos kiszerelésben, a szokásos 480 dolláros vagy eurós áron.

A gyártó tervezője egyébként elárulta: amikor az alumíniumvázas OnePlus 3-at tervezték, 30 színt is leteszteltek, és eleve fekete színben kívánták a 3T elődjét piacra dobni, ám a fémház nagyszámú, precíz festése túl nagy falatnak bizonyult, így grafit és fakó arany színekben került végül piacra az a masina. A minőségi ellenőrzésükön állítólag 1000 fekete OnePlus mobilból 400 ment át makulátlanul.

Azóta történt

  • Éjfekete OnePlus 3T ma éjféltől!

    Ma éjféltől, illetve éjjel egytől érdemes lesben állni a OnePlus oldalán annak, aki Midnight Black kiadásban szeretne szert tenni a kínaiak csúcsmodelljére.

  • Még akad néhány éjfekete OnePlus 3T

    Ha valaki eddig nem tette és vágyna rá, érdemes most beszerezni a OnePlus csúcsmodelljének limitált színváltozatát, mert rohamosan fogy.

Előzmények

  • Lesz fekete OnePlus 3T, csak nem Önnek

    Mindössze 250 darab colette edition OnePlus 3T kerül piacra, és a párizsiaknak van a legnagyobb esélyük egy beszerzésére.

  • Érkezik a fekete OnePlus 3T?

    Carl Pei OnePlus vezér is új színvariáns befutására célozgat. Az is lehet persze, hogy másról van szó.

  • MWC 2017: A OnePlusszal beszélgettünk

    Összefutottunk a OnePlusszal egy kötetlen beszélgetésre és villáminterjúra az MWC sajtóközpontja mellett. Kérdéseikre Laura Watts angol PR-es és Eric Zarshenas kommunikációs menedzser készséggel válaszolt, ugorjunk is bele!

Hirdetés