Érkezik a fekete OnePlus 3T?

MWC-s interjúnkban a OnePlus nyomatékosította: egyszerre egy csúcstelefonra kívánnak koncentrálni cégen belül, ez pedig jelenleg a 3T, amely kétféle színvariációban kapható (fegyver szürke és fakó arany). Ez a fókusz lehetővé tette az Android Nougat frissítés egész gyors (bár elsőre nem hibamentes) közzétételét (a OnePlus 3-mal egy időben), a béta pedig már 7.1.1-es főverziónál tart.

Azt ugyan a gyártó elismerte, hogy dolgoznak a következő csúcskészüléken, ám a megjelenésre csak akkor lehet számítani, ha elégedettek a fejlesztési fázisban látottakkal, ez pedig a tippek szerint a Snapdragon 835 lassú piacra kerülésével még odébb lehet. Ehelyett több forrás is új színvariáció érkezésére célozgat.

Evan Blass és David Ruddock (Android Police) is sejtelmes Tweetet tett közzé, az utóbbi pedig az éj fekete szavakat is elejtette, amire Carl Pei vezérigazgató szintén témába vágó Tweetben reagált. Valami sötét dologra tehát tényleg készül a OnePlus és az iPhone-féle kozmoszfekete variációra is érkeztek már tippek, persze majd kiderül, hogy ebből mi igaz és mi nem.

Azóta történt

Előzmények

  • MWC 2017: A OnePlusszal beszélgettünk

    Összefutottunk a OnePlusszal egy kötetlen beszélgetésre és villáminterjúra az MWC sajtóközpontja mellett. Kérdéseikre Laura Watts angol PR-es és Eric Zarshenas kommunikációs menedzser készséggel válaszolt, ugorjunk is bele!

  • Kerámiahátlappal érkezik a OnePlus 5?

    Nincs a címben elírás, a tetrafóbia miatt maradhat ki a 4-es sorozatszám a OnePlus családból, de azért a 3T folytatása jövőre megérkezhet.

  • Új kameraszenzort kaphat a OnePlus 3T

    Több lehet a OnePlus 3 ráncfelvarrása némi lóerőbeli előrelépésnél: a pletykák Daydream támogatásról, Android 7.0-s alapverzióról és Sony IMX398-as szenzorról regélnek.

Hirdetés