Lebukott a Honor 7 Plus?

Hirdetés

A Huawei saját logós, számos boltban és szolgáltatónál felbukkanó készülékei mellett Honor branddel is forgalmaz termékeket, ezek értékesítését költségtakarékossági okokból online preferálja. Ennek a legfőbb előnye az, hogy lényegesen alá tud vágni a konkurencia árainak, és pont ezt tette a Honor 6-ot, illetve a valamivel drágább Honor 6 Plust jó vétellé.

A Honor 7 Plus is mutatós fémköntösbe öltözhet
A Honor 7 Plus is mutatós fémköntösbe öltözhet [+]

Bár a Honor 7 magasabb ársávban startolt el, nagy felbontású kamerájával, szép küllemű fémházával és gyors, érintőfunkciós ujjlenyomat-olvasójával fejlettebb és komplettebb készülék az elődmodellnél, és a most kiszivárgott „Honor 7 Plus” ugyanezen a kitaposott ösvényen haladhat végig, csak éppen phablet méretben.

Az OnLeaks Twitter-csatorna közzétett egy fotót, egy videót és némi specifikációt is a termékről. Eszerint a Honor 6 Plus utódja is 5,5 hüvelykes Full HD megjelenítőt kaphat, méretei pedig 151,4 x 76,3 x 7,9 milliméteresek lehetnek. Ha a megjelenésig a bivalyerősnek ígérkező HiSilicon Kirin 950-es SoC nem készül el, vagy a Huawei azt a P8 folytatásának tartogatja, akkor alighanem ezúttal is a nyolcmagos Kirin 935 bújhat meg a tetszetős küllemű készülékházban, méghozzá 3 gigabájt RAM társaságában. Mindez persze egyelőre csak spekuláció, mindenesetre sokan várják a következő phablet méretű Honor terméket, és a Huawei aligha feledkezett meg róluk.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Hetedik

    Mit lehet tenni, ha a tavalyi ár/érték bajnok annyira jól sikerült, hogy megsokszorozódtak az elvárások? Mit, hát még jobb készüléket csinálni. Este 6-kor Honor 7 bemutató.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

Előzmények

  • Honor 6 Plus - fókuszban a fókusz

    A remekül sikerült Honor 6 nagy testvére több egy phablet méretű variánsnál, a hátlapon például nem egy, hanem két kamera felel a remek képminőségért.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés