Mobilarena TV: Hetedik

Százezer forintos csúcskészülék – sok olvasónk ízlelgette tavaly ezt a szókombinációt a roppant jól sikerült Honor 6 kapcsán, amely elég tudást, funkciót, lóerőt és energiatartalékot belepakolt az öthüvelykes kijelző alá, hogy az ár/érték tengelyen odapirítson a nagyoknak. Persze ilyenkor nehéz a folytatással még nagyobbat szólni, a Honor branddel azonban a Huawei komoly babérokra tör alacsony profitok mellett, ami a felhasználó zsebének igazán jó hír.

Azt viszont mindjárt le kell szögezni, hogy a fémház, az érintőpaneles ujjlenyomat-olvasó, az IPS-NEO kijelző és a 20 megapixeles kamera nem jár ingyen, azaz a Honor 7 drágábban kerül forgalomba az elődjénél, miközben egyre népszerűbbek a Full HD-s ajánlatok a felső-középkategóriában. Vajon idén, a Kirin 935-ös SoC-vel is sikerült eltalálni a megfelelő egyensúlyt a funkciógazdagság és a pénztárcakímélés között?

Azóta történt

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

  • Android 6.0-val jelent meg a Honor 7 Enhanced

    A népszerű készülék némileg felturbózott változatán már a legfrissebb androidos főverzió és EMUI felület fut.

Előzmények

  • Lebukott a Honor 7 Plus?

    Hamarosan érkezhet a jól árazott és Ázsiában rendkívül népszerű Honor 7 nagy testvére, ugyancsak fémházzal és gyors ujjlenyomat-olvasóval.

  • Hivatalos: ujjlenyomat-olvasóval érkezik a Honor 7

    Bár az előzetes pletykák után kevesen fognak meglepődni, a Honor június 30-ai eseményének friss poszterén látható ujjlenyomat-részlet most céloz először hivatalosan a biometrikus azonosításra.

  • Már hétfőn lehullhat a lepel a Honor 7-ről

    A nálunk is remekelő Honor 6 folytatásának bemutatására talán már egy hetet sem kell várni, a Huawei ugyanis bejelent valamit június 8-án.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.