Újabb információk és képek a „Honor 7 Plus"-ról

A legutóbbi hírek szerint a lenti képeken a „Honor 7 Plus", a gyártó felsőkategóriás phablet készülékének fémből készült hátlapja látható, amin több érdekesség is akad. A legfeltűnőbb jelenség a kamera alatt található ujjlenyomat-olvasó, hasonlót láttunk a Honor 7 kiszivárgott képén is. A hátlapi kamera az állítások szerint 16 megapixeles lesz, dual LED vakuval kiegészítve, de az előlapi érzékelő is 13 megapixelesre várható.

Ilyen lehet a Honor 7 Plus hátlapja
Ilyen lehet a Honor 7 Plus hátlapja [+]

Hardveres téren a nyolcmagos HiSilicon Kirin 930-at kaphatja meg a „Honor 7 Plus", ehhez 3 gigabájt RAM és 16 gigabájt belső tárolóegység társulhat. Az 5,5 hüvelykes képátlóval rendelkező, 2K felbontású megjelenítőhöz 4000 mAh kapacitású akkumulátor társulhat, ekkora telep minden bizonnyal kelleni fog ahhoz, hogy ne merüljön le pár óra alatt az újdonság. Az előzetesek szerint a Honor 7 család három tagból állhat majd, ugyanis egy kistestvér is érkezhet a meglévő két eszköz mellé, de erről semmi konkrétat nem tudunk, illetve a megjelenési dátumról és az árazásról sem esett még szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Képernyőkép a Honor 7-től

    Hétfő helyett június 24-én mutatkozhat be a következő Honor csúcskészülék, amelynek néhány tulajdonságát most egy kiszivárgott screenshotról lehet leolvasni.

  • Felhajtható kamerát kapott a Honor 7i

    A készülék nem csak a 13 megapixeles fényképezőgép különleges kivitelezése, hanem az oldalra szerelt ujjlenyomat-olvasó miatt is érdekes.

Előzmények

  • Kép szivárgott ki a Honor 7 hátlapjáról

    Tavaly szeptemberben vált önálló branddé a Huawei korábbi sorozata, a Honor, és máris olyan típusok kötődnek a márkához, mint a Honor 6 vagy a Honor 3C. Hamarosan érkezhet a következő készülékük.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés