Bemutatkozott a Honor 7

Hirdetés

Hivatalosan is bemutatkozott a Honor 7, mely nagyon szép formatervvel és alumínium házzal hívja fel magára a figyelmet. A mobil többféle verzióban látott napvilágot, készült belőle egy és két SIM-es LTE variáns 16 GB-os belső tárhellyel, plusz kapható lesz 64 GB-os adattárolóval is.

Honor 7

A Honor 7 esetén egy 5,2 hüvelykes, 1080p felbontású kijelzőre esett a választás, így 423 ppi-s képsűrűséggel lehet kalkulálni. A motorháztető alatt a Huawei saját fejlesztésű chipsetje, a 64 bites HiSilicon Kirin 935 dolgozik. A big.LITTLE architektúrájú processzorban négy darab 2,2 GHz-es és ugyanennyi 1,5 GHz-es Cortex-A53 mag duruzsol, a grafikai feladatokat a Mali-T628 látja el, rendszermemóriából pedig az elődhöz hasonlóan 3 GB juttott. A 143,2 x 71,9 x 8,5 milliméteres dimenziókkal és 157 grammos tömeggel rendelkező masina 16 vagy 64 GB-os flash tárolóval lesz kapható, szerencsére a microSD bővíthetőség sem maradt el.

A Honor 7 vonzereje lehet a 20 megapixeles, fázisérzékelő autofókusszal (PDAF) felvértezett hátlapi fényképező. A zafír üveggel védett, dupla tónusú leddel és a legújabb Sony szenzorral ellátott modul 6 lencséből áll, f/2.0 rekeszértékű. Az előlapi fotóapparátus nagylátószögű, és 8 megapixelben képes fotókat rögzíteni. A hátsó fertály ékessége még az ujjlenyomat-olvasó, ami az Ascend Mate7-hez hasonlóan érintésre működik, segítségével a képernyőt is feloldhatjuk.

Honor 7

A szerkentyű adatkommunikációs szempontból is a felső kategóriát képviseli: a repertoár részét képezi a 802.11a/b/g/n/ac-s (2,4-5 GHz) a WiFi, az NFC, a Bluetooth 4.1, az A-GPS, valamint a régiótól függően változó GSM, WCDMA és LTE rádiók. Az energiaellátást egy 3100 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, a gyorstöltésnek köszönhetően nulláról 1 óra 25 perc alatt csutkára tölthető a telep, fél óra alatt pedig 50 százalékra etethető az akku. Az Android 5.0 Lollipop operációs rendszerre épülő, EMUI 3.1-es felülettel ellátott Honor 7 igencsak vonzó árcímkékkel kerül forgalomba, a 16 GB-os, egykártyás verzió 322 dollárba (90 ezer forint), a két SIM-es modell 355 dollárba (100 ezer forint), a 64 GB-os változat pedig 400 dollárba (112 ezer forint) kerül majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 4X - négytalálatos

    A vállalat újdonsága lényegében a phabletek között versenyez az 5,5 hüvelykes HD kijelzővel, jó az üzemidő, erős a nyolcmagos processzor, a kamera jó képeket lő és az árat is sikerült eltalálni.

  • Honor 6 Plus - fókuszban a fókusz

    A remekül sikerült Honor 6 nagy testvére több egy phablet méretű variánsnál, a hátlapon például nem egy, hanem két kamera felel a remek képminőségért.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés