2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

A Zopo is kiküldte a meghívókat a barcelonai eseményére

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Nemcsak a nagyobb, hanem a kevésbé ismert gyártók is közerővel készülnek az MWC-re, a Speed 8 nevű zászlóshajó is bemutatkozik.

Valószínűleg pár olvasónknak kikerekedett a szeme a Zopo szó láttán, a márka neve nagyon hasonlít a jóval ismertebb Oppóra, pedig a két cégnek nincs sok köze egymáshoz. A nem meglepő módon kínai központtal rendelkező vállalat már több érdekességgel is meglepte a mobilvilágot, ilyen volt a tavalyi MWC-n leleplezett TOUCH, Idén sem hagyják ki a barcelonai kiállítást, ahol csúcsmodelljük, a Speed 8 mutatkozik majd be.

A Zopo már ki is küldte a meghívókat az eseményre, amit február 24-én 10 óra 30 perckor tartanak. Az előzetes képen a MotoGP legutóbbi világbajnoka, Jorge Lorenzo pózol, valószínűleg ezzel is a rendkívüli rendszersebességre próbál utalni a cég.

Ilyen formatervre számíthatunk
Ilyen formatervre számíthatunk [+]

Az eddigi pletykák szerint ugyanis a Speed 8-ban már a MediaTek bivalyerős lapkája, a Helio X20 dolgozik majd, amiben a piacon elsőként lehet majd tízmagos processzor. Az alkalmazások futtatását 4 GB RAM segíthető, vagyis valóban egy csúcsfelszereltségű eszközről beszélhetünk.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hir​d​et​é​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.