Kiesik a havi frissítési körből az első Galaxy Fold

A Samsung első hajlítható telefonjának szoftveres támogatása lassul, a frissítések a havi rendszer helyett negyedévente jönnek rá.

2019-ben került piacra a Samsung első hajlítható kijelzővel szerelt telefon-tablet hibridje, a Galaxy (Z) Fold. A készülék lassan negyedik születésnapjához közelít, ez pedig azzal jár, hogy lassabban érkeznek majd rá a szoftveres javítócsomagok, az eddigi havi frissítések helyét negyedéves frissítések veszik át. Az első Galaxy Folddal egy évben megjelent Galaxy S10-es csúcstelefonok idén áprilisban kerültek át a havi frissítéseket kapó készülékek közül a negyedévente frissülők közé.


[+]

A Samsung weboldalán itt lehet megtalálni, hogy melyik készülékekre jár a havi, negyedéves, vagy féléves biztonsági csomag. Az első Fold negyedéves csomagba csúszásával egyidőben a Z Fold4 és Z Flip4 kínai változatai, a W23 és W23 Flip felkerült a havi, valamint az A04e a negyedéves támogatást kapó mobilok listájára. A Galaxy J6+ és a 2018-as Galaxy A7 ugyanakkor lekerült a biztonsági csomagokat kapó Samsungok közül. Az első Galaxy Z Flip, mely közel fél évvel a Fold után került piacra egyelőre még hivatott a havi frissítésekre.

Előzmények

Hirdetés