Hirdetés

2018. december 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Kidugta uszonyát a Black Shark 2

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SlashLeaks

Felbukkant a Xiaomi gamer mobilvonalának nemzetközi honlapja, ami cápákkal fenyeget, és befutott egy állítólagos Black Shark 2 videó is.

Hirdetés

2018 sok mindennek az éve mobilos szempontból: a szenzorszigeté, a 3-4-5 kameráé és a gamer telefonoké. Ez utóbbiak komolyabb hőelvezetéssel és akkumulátorral, adott esetében kiegészítőkkel biztosítanak hosszú, zavartalan szórakozást. A Xiaomi tavasszal lépett porondra a Black Sharkkal, amit fekete cápának lehet lefordítani, és állítólag elég népszerűnek bizonyult.

Az interneten szörfözve az elmúlt napokban felbukkant egy újabb ragadozó uszonya, most konkrétan a fenti videó személyében, és nem csak a kínai partokat fenyegetheti. Élesítették ugyanis a Black Shark brand angol nyelvű, nemzetközi honlapját, amely konkrétan cápákról és nem egy darab vízi ragadozóról beszél, ami újabb jel lehet a generációfrissítésre, esetleg egy más árkategóriájú darab érkezésére.


[+]

Ha még idén befut, és csúcskategóriás hardver mellett marad, sanszos a Snapdragon 845 SoC visszatérése jókora RAM és tárolómodul kíséretében, méretes teleppel. Ott van persze a Xiaomi egy másik friss brandje, a Pocophone, és az F1 sem szerénykedik lóerőben vagy milliamperórában.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.