Hirdetés

Máris érkezik a Xiaomi Black Shark 2?

Nagyjából fél éve indult útnak a Xiaomi egyik új brandje: a Black Shark a mobil játékosok igényeit próbálja kielégíteni, a készülék pedig meglehetősen futurisztikus formát, komolyabb hőelvezetést, Snapdragon 845-öt és 4000 mAh-s telepet kínál. Előlapjára 20, hátlapjára pedig 12 + 20 megapixeles kameramodul került. A Xiaomi gyakran frissíti modelljeit, és felbukkant most a TENAA-nál egy készülék kísértetiesen hasonló formával, ám apró eltérésekkel: vajon nemsokára befut a Black Shark 2?


(forrás: SlashLeaks / TENAA) [+]

A SlashLeaks mindössze annyit tudott kihámozni a kínai forrásból, hogy marad a 4000 mAh-s telep és az 5,99"-es képátló, a TENAA viszont némi zsugorodást vetít előre: a folytatás vagy félgenerációs frissítés 160 x 75.26 x 8,7 milliméteres lehet. Szemmel látható változások történtek kamerafronton: az első Black Shark vízszintes lencseelrendezését függőleges válthatja, a két optika alatt ujjlenyomat-olvasóval. Némileg a hátlapi textúra is módosult, illetve a hatósági viziten járt phableten kicsit hangsúlyosabb a Black Shark felirat. Amennyiben a folytatás az év vége előtt befut, várhatóan marad a Snapdragon 845 rendszerchip, a 855 ugyanis még be sem mutatkozott.

Azóta történt

Előzmények

  • Pocophone F1 - pole pozíció

    Snapdragon 845, 6/128 GB RAM/tároló, folyadékhűtés, sztereó hangszóró és néhány baki, verhetetlen áron: leteszteltük a Xiaomi-féle Flagship Killert.

  • Kékbe öltözik a Black Shark

    A Xiaomi-féle gamer mobil eddig a hagyományosnak nevezhető fekete-zöld kombinációt kapta, de érkezik a különlegesebb változat.

  • Bemutatkozott a Xiaomi gamer mobilja

    A Black Shark mindent bevet a játékélmény és a teljesítmény fokozására, ugyanakkor minden kötelező kört teljesít az aktuális trendeknek megfelelően. Folyadékhűtés van, B20 viszont nincs.

Hirdetés