Valódi felvételeken a Black Shark 2

Úgy tűnik, máris érkezik a Xiaomi Black Shark következő generációja, ami már feltűnt a kínai Hírközlési Hatóság adatbázisában, egy valódi videofelvételen, illetve egy előzetesen is, amelyet a gyártó tett közzé a Black Shark nemzetközi weboldalán. Ebből arra következtethetünk, hogy a Black Shark 2 nem csak Kínában lesz elérhető és mint ilyen, nyilván rendelkezik majd B20-as hálózati támogatással, másrészt megjelölték rajta a bemutatás dátumát, ami október 23.


[+]

A SlashLeaks által továbbosztott képeken az új modell látható tokban, fóliával. Ettől függetlenül jól látszik, hogy az előlapon és a hátlapon is változtatásokat eszközöltek. A kávák keskenyebbek a TENAA szerint 5,99 hüvelykes panel körül, olyannyira, hogy az ujjlenyomat-olvasó azzal a lendülettel a hátlapra került, a beszédhangszóró viszont sokkal nagyobbnak tűnik felül. A kamerákat is átrendezték, így a készülék hátuljának közepén, vertikálisan helyezkednek el a LED villanóval együtt. Az extra Shark gomb marad a helyén.

Azóta történt

  • Mégis lesz Black Shark 2

    A Xiaomi gamer termékvonala valószínűleg a kettes sorszámmal folytatódik, hacsak nem választanak ismét fantázianevet.

  • Regisztrálni már lehet a Black Shark 2-re

    A bemutatót egyelőre nem tartották meg, viszont regisztrálni már lehet a tízezer jüanos játékmobil megvásárlásához.

  • Kiélezett fogakkal támad a Black Shark 2

    A Xiaomi alá tartozó, második generációs gamer telefon nyomásérzékelős kijelzőt vet be a játékokhoz, elérhető 12/256 GB-os kivitelben és nem hiányozhat a Snapdragon 855 sem.

Előzmények

Hirdetés