Készül a Samsung Galaxy J6+

A Samsung idén mutatta be a J és A sorozat 6-os számú versenyzőit, amelyek a középkategóriát jelentik a gyártó portfóliójában. A Galaxy J6 inkább egy Galaxy A6 lite lett, míg az A6+ már jóval összeszedettebb ajánlatnak bizonyult, noha a korábbi felső középkategóriás A szériához már nem sok köze van. Az XDA által talált firmware információk alapján a Samsung J6-Plus LTE CIS SER kódnevű eszköz egy kisebb kijelzővel szerelt Galaxy A6+-nak tűnik, bár a modellek közötti határ elmosódása eddig sem volt újdonság az új szériák esetében.

Nyilván ránézésre nem lesz sok különbség a J6 és J6+ között. Leszámítva a dupla hátlapi kamerát és a vastagságot.
Nyilván ránézésre nem lesz sok különbség a J6 és J6+ között. Leszámítva a dupla hátlapi kamerát és a vastagságot.

A kódnév utolsó hat betűje az európai régiót, illetve Szerbiát jelöli, nem mintha ez kizárná, hogy máshol is elérhető legyen. A 18,5:9-es AMOLED panel mérete és felbontása úgy tűnik marad 5,6 hüvelyk, HD+, mint a Galaxy J6 esetében, a lapkakészletet viszont Snapdragon 450-re cserélik, mint az A6+-nál. Szintén az A6+-t idézi majd a dupla hátlapi kamerarendszer, az akkumulátor viszont mindkét rokonmodellnél nagyobb, 4350 mAh lesz. Az ujjlenyomat-olvasó, az FM-rádió és az NFC szintén marad.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy J6 - inkább A6 lite

    A Samsung idén rendesen összezsúfolta a középkategóriát, amiben az A sorozat és a J versenyzői tolonganak minimális hardveres különbséggel, de ugyanazokkal az érthetetlen, bár itt kevésbé fájó hiányosságokkal.

  • Samsung Galaxy A6+ - szembeötlő eltérések

    Az A6-ból pont olyan apróságok hiányoznak, amik az A6+ esetében megvannak. Ettől kissé drágább, de még így is jobban megérheti, noha bőven van olcsóbb konkurense.

  • Samsung Galaxy A6 - 6ástalan

    A Galaxy A6, első ezen a néven, érdekes kostrukció, valahol a J és az A széria között, amiben a felső-középkategóriás A sorozat jellegzetességei csak az elnevezésben érhetők tetten.

Hirdetés