2018. december 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tablet rovat

Képen a Tab S4 és az új S Pen

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: EvLeaks

A SamMobile a specifikációval sem marad adós – az IFA-ra várt táblagép roppant versenyképesnek ígérkezik.

A Samsung Galaxy Tab S4 néhány sajtókép keretében már kiszivárgott, most pedig újabbakon lehet megcsodálni a közelgő táblagépet, illetve annak várhatóan külön megvásárolható tartozékát. Az alább látható, billentyűzetes tokról van szó, amellyel miniszámítógép varázsolható a Tab S4-ből.


(forrás: EvLeaks) [+]

A SamMobile egyébként úgy tudja, a közelgő táblagép DeX támogatással is rendelkezni fog, hogy akár monitort is a rendszerbe lehessen iktatni. A fenti és a lenti képen is megcsodálható az új S Pen, a Tab S3 tollának társaságában. Azt egyik forrásoldal se meri megtippelni, hogy az új stylus megkapja-e a Note9 S Penjének állítólagos Bluetooth funkcióit.


(forrás: EvLeaks) [+]

A SamMobile szerint a táblagép 10,5"-es, 16:10 arányú Super AMOLED megjelenítőt visel majd, 2560 x 1600 pixeles felbontáson. A Tab S4-et a Snapdragon 835 hajthatja meg, 4 GB RAM és 64 GB-os tároló kíséretében. Adott lehet a Bluetooth 5.0, az ac-s WiFi modem, valamint egy 13 megapixeles kamera hátul, illetve egy 8 megapixeles elöl.


(forrás: EvLeaks) [+]

Az AKG részvétele a jófajta hangzás megalkotásában a harmadik képről leolvasható. A készülékház 7300 mAh-s telepet rejthet, ujjlenyomat-olvasót viszont nem érdemes rajta keresni, mert úgy hírlik, az íriszalapú lesz az elsődleges biometikus védelem. Idén a berlini IFA kiállítást augusztus 31-e és szeptember 5-e között rendezik meg. Ha a Tab S4-et ott kívánja a Samsung leleplezni, akkor eséllyel a kapunyitás előtt hull majd le róla a lepel.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.