Hirdetés

2018. december 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tablet rovat

Sajtóképen a Galaxy Tab S4

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: AndroidHeadlines

Viszonylag sok információnk van már a Samsung új csúcstabletjéről, most pedig egy renderképet is kaptunk.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Tab S4 már megkapta a WiFi és Bluetooth hitelesítést, illetve rendelkezik a Szövetségi Komunnikációs Bizottság engedélyével. A Geekbenchnél is járt, például innen tudjuk, hogy Snapdragon 835-re és 4 GB operatív memóriára számítsunk az eddig ismeretlen kinézetű, de 10,5 hüvelykes, WQXGA felbontású tabletben. Az AndroidHeadlines viszont exkluzív renderkép birtokába jutott, amelyen megcsodálhatjuk a táblagép kategória új csúcsmodelljét.


[+]

A készülék feltűnően kijelzőhangsúlyos, aminek következtében eltűnt az ujjlenyomat-olvasó. De nem csak a keskeny kávákkal kialakított előlapról, hanem a hátlapról is, ahol viszont feltüntették az AKG hangtechnika létét. Nem elképzelhetetlen, hogy a Tab S4 írisz alapú, vagy arc alapú biztonsági vonalat kap, illetve a kijelzőbe épített megoldás jöhet még esetleg szóba.

A Tab S3 ujjlenyomat-olvasója viszonylag pici volt, akár el is férhet az alsó káván.
A Tab S3 ujjlenyomat-olvasója viszonylag pici volt, akár el is férhet az alsó káván. [+]

A kamerák tekintetében hátul 12, míg elöl 8 megapixelre számíthatunk, plusz írisz alapú vagy arc alapú feloldás esetében a megfelelő szenzorokra a szelfimodul környékén. A készülékbe 7300 mAh-s akkumulátor kerülhet és esélyes a DeX támogatás is, noha a specifikációról nincsenek tökéletesen megbízható információk. A készüléket valószínűleg az IFA-n mutatják be, tehát a Note9 megjelenése után érdemes figyelni augusztus végén.

Hirdetés

Előzmények

  • Samsung Galaxy Tab S3 - mesterhármas

    Két év telt el a Samsung Galaxy Tab S2 9.7 megjelenése óta, az utód pedig minden tekintetben tartja a színvonalat az aktuális elvárásoknak és trendeknek megfelelően.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.