Komolynak tűnik a OnePlus 8 Pro tervezete

A TrueTech ismeretlen forrásból jutott hozzá a OnePlus 8 Pro tervezetéhez.

Alig két hónapja mutatkozott be a OnePlus 7T és 7T Pro, nyilvánvalóan ideje a folytatással foglalkozni. [Alig burkolt szarkazmus] A TrueTech magát megnevezni nem kívánó forrásból jutott hozzá egy terméktervezethet, ami állítólag a OnePlus 8 Pro kialakítását részletezi. Az anyag már csak azért is gyanúsan hiteles, mert tökéletesen egybevág az eddig kiszivárgott információkkal és pontosan ugyanolyan készüléket mutat, mint a korábbi renderek.

A galériában érdemes végignézni a teljes prezentációt, a lényeg viszont az, hogy a OnePlus a mellékelt ábra szerint is kameralyukas megoldásban gondolkodik az eredeti, először Honor által megvalósított formában. A OnePlus 8 és a 8 Pro közel méretazonosnak tűnik, a prémium modell viszont két, kijelzőbe épített szelfikamerát kaphat, a hátlapra pedig a korábbiakkal megegyező kamerarendszer mellé egy ToF szenzort és három tónusú LED segédfényt is.


További képek és a prezentáció a galériában!

Nyilván minden újdonság mellett zárójelben feltűnik a kísérleti kitétel, összességében pedig majdnem mindenhol jelzik, hogy a lehetőség további megfontolást igényel (TBD). Kivéve a vékonyabb hangszórórácsot, a hosszabb és ergonomikusabb bekapcsológombot és a némító kapcsoló kialakítását. Utóbbi biztosan marad, a többi pedig elvileg el lett döntve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés