Csak nem hordható eszközön dolgozik a OnePlus?

A Twitteren azt csipripelik, a gyártó jövőre egy aktivitáskövetőt is bemutathat a OnePlus 8 mellett.

Hirdetés

A OnePlus már 2016-ban tervezgetett, de lásd a mellékelt ábrát, legrosszabb esetben is rajzolgatott hordható okoseszközt. A skicc ugyan egy okosórát ábrázol, a tweet viszont aktivitáskövetőről beszél, ami valóban kisebb falat új belépőként egy piacon, ami mellesleg köztudottan rohamosan bővül. Nem lenne meglepő, ha a OnePlus a brand megszilárdítását követően szélesítené a portfólióját. Mert a terv ez volt. Jelenleg ezt egy okos TV-vel teszik.

Tervrajzok 2016-ból
Tervrajzok 2016-ból

A Never Settle szlogen validitása a mobilpiacon talán megkérdőjeleződött, de nem jelenti azt, hogy az immár valódi piaci tényezőnek számító gyártó megelégedett volna a pozíciójával. A OnePlus 7, 7 Pro és 7T kitűnő készülékek, de a flagship killer címre, leginkább az árképzés miatt már konkurens gyártók (például az Oppo, a Realme vagy a Xiaomi) pályáznak. A folyamatosan bővülő okos kiegészítő piac azonban ésszerű lépés lenne a OnePlustól, akik nyilvánvalóan integráns ökoszisztéma kiépítésére törekszenek. És még a Google is úgy érezte, mostanában érdemes komolyan foglalkozni ezzel a szegmenssel.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 7T - távolról pont tökéletes

    Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.

  • Kiszivárgott a OnePlus 8

    Ami azért vicces, mert 7T Pro még nincs és a 7T európai premierje is csak jövő héten lesz.

  • OnePlus 7 - magabiztos folytatás

    Szerényebb tudású, mint Pro fivére, ám kellemesebb méretével és árával a OnePlus 7 lehet sokaknak az ideális választás, egy-két hiányosságot bevállalva.

  • OnePlus 7 Pro - hétpróba

    Tesz egy kísérletet a OnePlus a prémiumkategóriában, gigászi méretekkel, csupa kijelzővel, zéró noccsal és három hátlapi kamerával. Szintlépés vagy színtévesztés a vége?

Hirdetés