Befutott az első iPad Pro 2 kémanyag

Hirdetés

Záporoznak az iPhone pletykák és képanyagok, ami nem csoda: a roppant népszerű okostelefonos sorozat közelgő frissítését az egész szakma és sok százmillió követője lélegzetvisszafojtva várja. A táblagépes, és azon belül az iPad eladások mostanság sokkal kevésbé rózsásak (a második negyedévben állítólag „csak” 10,2 millió Apple tablet fogyott, jóval kevesebb, mint egy évvel korábban), így az érdeklődés is alacsonyabb. Az iPadek ennek ellenére a legnépszerűbb táblagépek a mai napig, a Pro vonal pedig a komolyabb munkavégzés felé nyitott, így aztán valamikor bizonyosan érkezik a folytatás.


[+]

Az AppleInsider email fiókjában két fotó is felbukkant, amelyeken állítólag a 12,9 hüvelykes modell frissítése, egészen pontosan annak egy prototípusa látható. Erre a MH1C2CD/F típusjelzés utal. A tesztelésre szánt tablet 12 gigabájt elérhető tárhellyel rendelkezik és az iOS 10 egyik bétáját futtatja, ennél többet az AppleInsider sem tudott megállapítani a képek alapján. Az iPad Pro 12,9 szeptemberben lesz egy éves, így nem alaptalan őszi frissítésre számítani, méghozzá az Apple A10X SoC-vel a fedél alatt. A fenti publikáció mindenesetre úgy tudja, hogy az iPad Pro 2 sorozatgyártása csak szeptemberben indul meg, így egy különálló, október-novemberi iPad/Mac eseményen hullhat le róla a lepel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPad Pro - almafelfújt

    Az almás vállalat egy 12,9 hüvelykes kijelzővel szerelt táblagéppel örvendeztette meg a nagyközönséget: az iOS 9 érezhetően nincs még erre felkészülve, viszont a hardver bivalyerős.

  • Apple iPad Air 2 - kis levegővétel

    Nincs könnyű dolga az Apple-nek, ha a táblagépük fejlesztéséről van szó, de azért mindig megoldják a feladatot. A második generációs Air is nagyon jó lett.

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

Hirdetés