Jól nyitott a Nokia 7

Hirdetés

A Nokia 7 a múlt héten mutatkozott be, első körben kizárólag Kínában. A készülék erős középkategóriás felszereltséggel, de határozottan mutatós és aktuális kialakítással lépett piacra. Az 5,2 hüvelykes, 16:9 képarányú panellel szerelt üvegbe burkolt eszközre aránylag magas volt az érdeklődés a 150 ezer előjegyzés alapján. Az értékesítés ma kezdődött Kínában, a raktárkészlet pedig szinte azonnal ki is apadt, noha arra vonatkozó információink nincsenek, hogy ez pontosan hány darab Nokia 7-et jelent.


[+]

A Snapdragon 630-ra alapozott hardver meggyőző, ehhez vagy 4 GB rendszermemória és 64 GB belső tárhely jár nagyjából 98 ezer forintért, vagy 6 GB operatív memória és 128 GB raktér 110 ezer forint körül. Ezért a pénzért viszont szimpla, de Zeiss-féle főkamera és a bothie mód is adott, amely a Nokia 8-cal mutatkozott be. A készülék nemzetközi premierje feltehetően október 31-én esedékes Indiában, hacsak nem a Nokia 2 és Nokia 9 kerül bemutatásra. A Nokia telefonok következő mérföldköve azért elég kétértelmű ahhoz, hogy valami újdonságra számítsunk, méghozzá nem a belépő szinten.

Azóta történt

  • Körvonalazódik a Nokia 2

    Noha elég halvány körvonal, főleg a roppant szerény hardvernek köszönhetően, az akkumulátor viszont ütős lehet.

  • Fotón a Nokia 7+

    Egyre több információ kerül elő a Nokia 7 Plusról, ezúttal egy valódi felvétel árulkodik.

Előzmények

  • Jól fogynak a Nokia készülékek

    Annak ellenére, hogy nem tökéletesek, a csúcsmodell pedig csak most futott be, igen jól szerepelnek a piacon a HMD Global Nokia márkájú eszközei.

  • Nokia 6 - ötről a hatra

    A Nokia 6 sok mindenben megismétli 5,2 hüvelykes fivére tulajdonságait, ám szerencsére javít annak néhány bakiján, jókora többletköltség árán. A legtöbbet multimédiában nyújtja a vásárlónak.

  • Nokia 5 - ötlettelen

    A HMD jelenleg elérhető szériájának középső tagja vegyes teljesítményt nyújt, kétségkívül vannak erősségei, de a hiányosságok sajnos hangsúlyosabbak, mint a pozitív tulajdonságok.

Hirdetés